Kepsar

Brodera eller tryck din logga eller ett budskap på basebollkepsar – använd dem för att visa upp er företagsidentitet eller lagets namn. Basebollkepsar med tryck är perfekta när det är soligt ute, både på jobbet och på fritiden.

24 resultat
Hoppa till filtrerade resultat

24 resultat

Visa upp det du vill säga på de här specialdesignade basebollkepsarna.

Basebollkepsar med brodyr och tryck av din logga är en reklamgåva som uppskattas. Våra basebollkepsar är tillverkade av fukttransporterande material så att du kan känna dig fräsch under hela träningspasset, och kepsarna med lätt uppbyggda paneler har en bra passform och sitter kvar utan problem. Vi har till och med truckerkepsar med tryck samt varianter som inte är uppbyggda, utan kan vikas ihop och få plats i ryggan eller fickan.

Redo att designa dina egna basebollkepsar? Vi har basebollkepsar med både brodyr och tryck i massor av färger, modeller och storlekar. Välj bara din favorit och lägg till dina egna detaljer i vår designstudio online. Du kan ha dem till personalkläder eller till laget du tränar, oavsett vilket har vi de perfekta kepsarna som du kan specialdesigna.

Vanliga frågor och svar

I vår designstudio online kan du lägga till element som text och grafik, samt ladda upp filer i formaten .pdf, .ai, .jpg, .png, .doc och .ppt.

Absolut. Vi har basebollkepsar från många olika varumärken, bland annat Slazenger™, Sol’s® och Beechfield®.

Vi rekommenderar att du undviker att gnugga eller maskintvätta dekorationsområdet på specialdesignade kepsar.

Vår brodyr är livfull och har lite struktur, en hållbar variant som ger kepsen en proffsig look. Tänk på att vi också har basebollkepsar med tryck som passar riktigt bra att ge bort som reklam.

Det är olika, vi har kepsar med kardborrstängning, spännen, tryckknappar i plast med mera. Du kan läsa all information på produktsidorna.