Hoppa till huvudinnehållet
US Basic™ San Diego-keps
Rekommenderas
VistaPrint® keps med brodyr
Sol’s® Sunny barnkeps
Sol's® Longchamp
Sol’s® Long Beach keps
Sol's® Buffalo keps
Sol's® Bubble keps
Rekommenderas
VistaPrint® keps med tryck
Bullet™ Trucker keps med fem paneler
Bullet™ Styx sandwichkeps med fem paneler
Bullet™ keps för barn med fem paneler.
Bullet™ Hades keps med fem paneler
Bullet™ Feniks keps med fem paneler
Sol’s® Foxy
Sol’s® Buzz keps
Sol’s® Booster keps
Projob varselkeps

Visa upp det du vill säga på de här specialdesignade basebollkepsarna.

Basebollkepsar med brodyr och tryck av din logga är en reklamgåva som uppskattas. Våra basebollkepsar är tillverkade av fukttransporterande material så att du kan känna dig fräsch under hela träningspasset, och kepsarna med lätt uppbyggda paneler har en bra passform och sitter kvar utan problem. Vi har till och med truckerkepsar med tryck samt varianter som inte är uppbyggda, utan kan vikas ihop och få plats i ryggan eller fickan.

Redo att designa dina egna basebollkepsar? Vi har basebollkepsar med både brodyr och tryck i massor av färger, modeller och storlekar. Välj bara din favorit och lägg till dina egna detaljer i vår designstudio online. Du kan ha dem till personalkläder eller till laget du tränar, oavsett vilket har vi de perfekta kepsarna som du kan specialdesigna.

Vanliga frågor och svar

I vår designstudio online kan du lägga till element som text och grafik, samt ladda upp filer i formaten .pdf, .ai, .jpg, .png, .doc och .ppt.

Självklart. Vi har specialdesignade basebollkepsar från många olika varumärken, bland annat Slazenger™, Sol’s® och Beechfield®.

Vi rekommenderar att du inte skrubbar eller maskintvättar dekoren på kepsen.

Vår brodyr är livfull och har lite struktur, en hållbar variant som ger kepsen en proffsig look. Tänk på att vi också har basebollkepsar med tryck som passar riktigt bra att ge bort som reklam.

Det är olika, vi har kepsar med kardborrstängning, spännen, tryckknappar i plast med mera. Du kan läsa all information på produktsidorna.