Loading...

Basebollkepsar med tryck

Brodera eller tryck din logga eller ett budskap på basebollkepsar – använd dem för att visa upp er företagsidentitet eller lagets namn. Basebollkepsar med tryck är perfekta när det är soligt ute, både på jobbet och på fritiden.

30 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
30 resultat


-

Visa upp det du vill säga på de här specialdesignade basebollkepsarna med tryck.

Basebollkepsar med brodyr och tryck av din logga är en reklamgåva som uppskattas. Våra basebollkepsar är tillverkade av fukttransporterande material så att du kan känna dig fräsch under hela träningspasset, och kepsarna med lätt uppbyggda paneler har en bra passform och sitter kvar utan problem. Vi har till och med truckerkepsar med tryck samt varianter som inte är uppbyggda, utan kan vikas ihop och få plats i ryggan eller fickan.

Redo att designa dina egna basebollkepsar? Vi har basebollkepsar med både brodyr och tryck i massor av färger, modeller och storlekar. Välj bara din favorit och lägg till dina egna detaljer i vår designstudio online. Vare sig det är till personalen eller laget kan vi ordna perfekta basebollkepsar med tryck åt er.

Vanliga frågor och svar

I vår designstudio kan du lägga till text och bild och även ladda upp filer av typerna .pdf, .ai, .jpg, .png, .doc och .ppt.

Absolut. Vi har basebollkepsar från många olika varumärken, bland annat Slazenger™, Sol’s® och Beechfield®.

Vi rekommenderar att du undviker att gnugga eller maskintvätta dekorationsområdet på specialdesignade kepsar.

Våra specialdesignade basebollkepsar broderas med stygn som är färgstarka och hållbara vilket ger ett professionellt resultat på din basebollkeps. Tänk på att vi kan anpassa dem så att de passar perfekt till kampanjer och som reklamgåvor.

Det är olika beroende på vilken keps det gäller: vi har kepsar med kardborrstängning, spännen, snäppspännen i plast och andra varianter. Du hittar all information på produktsidorna.