Loading...

Specialdesignade nyckelringar

Vare sig designen gäller en nyckelknippa till kontoret eller en unik present till kompisarna har VistaPrint precis det du behöver – och rätt designverktyg för att få fram din vision.

32 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
32 resultat


-

Skapa specialdesignade nyckelringar som visar din logotyp, bild eller ett favoritfoto.

Personliga nyckelringar är praktiska och uppskattade presenter. Du kan anpassa dem med företagslogotyp för att sälja in ditt företag – eller ladda upp ett foto på familjen för att skapa ett fint minne.

När du har bestämt vem som ska få den specialdesignade nyckelkedjan kan du ladda upp din design eller skapa något helt nytt i vår lättanvända designstudio. Du kan lägga till massor av egna detaljer som text och bild. När du har förhandsvisat och är nöjd med din design tar vi hand om resten. Dina nyckelringar med foto eller logga levereras redo att delas ut på nästa företagsevenemang. Eller överraska någon du tycker om med ett fint minne.

Vanliga frågor och svar

De flesta av våra nyckelringar är tillverkade av antingen metall eller plast. Metall passar bra om man vill gravera in designen, medan nyckelringar i plast kan tryckas med en färg eller fyrfärg.

Ja. Du kan ladda upp designfiler i följande format: .pdf, .ai, .jpeg, .png och .ppt.

Vi har tre varianter – välj den som passar bäst för din budget och den stil du vill ha. Enfärgstryck är ett budgetalternativ som passar bra till nyckelringar för reklam. Lasergravyr ger en skarp och permanent finish. Vi har också fyrfärgstryck som passar bra till mindre design och perfekt när du inte ska beställa så många.

Javisst! Våra personliga nyckelringar är effektiva reklamgåvor – mycket populära bland mäklare och bilhandlare.

Självklart! Innan du gör din beställning kan du förhandsvisa den specialdesignade nyckelkedjan och ändra de sista detaljerna. Du kan till och med spara den och visa för vänner för att få deras synpunkter (och våra designexperter finns också tillgängliga alla vardagar kl. 8.00–19.00 om du vill ha en hjälpande hand).