Loading...

Visitkort med upphöjt folietryck

Lyft designen med visitkort med upphöjt folietryck. Den reflekterande finishen i guld eller silver får designen att synas, och viktig information lyfts fram. Mer information

Fetching compatible options
Foliefärger
Hörn
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Lägg till en dimension på designen med visitkort med upphöjt folietryck.

  • 360 g/m² matt premiumpapper
  • Rundade hörn som tillval
  • Guld- eller silverfärgad folie som tillval

Spännande och iögonenfallande
När dina kunder bombarderas av budskap, erbjudanden och annonser kan visitkort med upphöjt folietryck hjälpa dig att synas i mängden. Vare sig du väljer guld eller silver ger den reflekterande 3D-folien en annorlunda känsla till visitkortet. Du kan ge din design en exklusiv känsla eller bara lägga till en liten spännande detalj. Oavsett vilket är det ett bra sätt att synas på.

Bra till viktiga uppgifter
Ju enklare det är att se detaljer som namnet på ditt företag eller webbadressen, desto mer sannolikt är det att folk lägger dem på minnet. Du kan använda våra visitkort med upphöjt folietryck för att sätta fokus på dina kontaktuppgifter och användarnamn i sociala medier, men du kan också använda den reflekterande guld- eller silverfinishen för att dra uppmärksamheten till specialerbjudanden, viktiga datum med mera.

Smidig designprocess
Du behöver inte vara (eller anlita) en grafisk designer för att skapa snygga visitkort med upphöjt folietryck. Börja med att bläddra bland våra designmallar eller ladda upp din egen design. Om du laddar upp en egen kan du använda vår designstudio och lägga till upphöjt folietryck var du vill på kortet, kanske på texten, på bilder eller över hela designen. Om du har några frågor finns det alltid ett alternativ där du kan be om hjälp. När du är nöjd med kortet kan du titta på det i vår 3D-förhandsgranskning och slutföra beställningen.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign