Loading...

Skapa ett klassiskt kort som är både snyggt och känns bra i handen.

  • 3 storlekar
  • Obestruket papper 300 g/m²
  • 2 typer av hörn: fyrkantiga eller runda
  • Känns som: anteckningskort
  • Livfullt färgtryck
  • FSC-certifierad produkt: Framställt av material från ansvarsfullt skogsbruk

Skarp stil
Är du ute efter ett kort av hög kvalitet som riktar fokus mot företaget, logotypen och kontaktuppgifterna? Då kan våra visitkort med obestruket naturligt papper vara rätt för dig. Den obestrukna fram- och baksidan ger det benvita pappret en lätt struktur och en glansfri finish. Det är ett särskilt bra val om du vill kunna anteckna på det för hand till kunderna.

Designa det perfekta kortet för dig
Utöver den unika strukturen och finishen kan du få våra naturliga, obestrukna visitkort i massor av olika anpassningsbara alternativ. Välj mellan tre storlekar och två typer av hörn (fyrkantiga eller rundade) och skapa ett kort som representerar ditt varumärke på bästa sätt. Det obestrukna pappret, 300 g/m²tjockt, ger en stadig men samtidigt lätt känsla, ungefär som ett anteckningskort. Och med livfullt färgtryck kommer din design att göra ett beständigt intryck.

Enkel beställning
Dags att designa visitkort av naturligt obestruket papper? Börja med att utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara designer. (Om du redan har en färdig design kan du använda vår smidiga uppladdningsprocess.) När du har hittat en mall du gillar gör du den till din genom att tillföra din unika prägel. Vi tar hand om resten, och när dina snygga och professionella visitkort levereras kommer de genast att dra till sig uppmärksamheten.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign