Loading...

Sigill

Obs! Enhetspris gäller per klistermärke.


Lägg snabbt och enkelt till en extra touch på inbjudningar och andra kort. Upptäck våra helt anpassningsbara mallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information

Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Skapa ett kuvert som märks i brevhögen.

  • 38 mm diameter
  • 2 pappersalternativ
  • Självhäftande baksida
  • Livfullt färgtryck

Skapa på några minuter

Redo att börja skapa? Börja med att utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara designer. (Har du redan en egen design redo? Använd uppladdningsalternativet.) När du har hittat en design du tycker om gör du den till din egen genom att tillföra din unika prägel och välja de alternativ som passar dig bäst. Därefter tar vi hand om resten – professionellt tryck och leverans av din beställning. Din specialdesignade produkt levereras med ett oslagbart utseende redo att börja användas.

Skicka en glad hälsning

Letar du efter sigill med julkänsla? Sätt julkänsla på dina brev och kort. Våra sigill med julkänsla finns både som matta och glansiga – och med kraftfullt färgtryck kan du enkelt sätta din egen stil eller julkänsla på inbjudningar, brev och annat. Välj mellan julmallar som sigill med snöflingor, tomten och mycket mer. Se alla våra julmallar här.

VistaPrint erbjuder Sigill designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign