Loading...

Personliga nyckelband

Skapa en enhetlig look för personal eller besökare med de här specialdesignade namnbrickorna och banden. De är praktiska och ser proffsiga ut på teamet.

6 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
6 resultat


-

Skapa proffsiga passerkortsband till personal och besökare.

Specialdesignade passerkortshållare eller anpassade band för namnbrickor kan bäras runt halsen eller fästas på kläderna, så att personal och besökare kan se vem som är vem. De hjälper också kunderna på mässor och event att se vilka personer som hör till ert företag. Specialdesignade band till nyanställda är ett bra sätt att få dem att känna sig välkomna.

Här på VistaPrint har vi mängder av olika passerkortshållare och namnband med tryck som du kan anpassa med dina företagsuppgifter. De finns i många olika färger, så du kan enkelt hitta en som passar med er logga. I vår designstudio kan du smidigt lägga till namn, titel, logotyp och företagets namn på era band.

Vanliga frågor och svar

Vi har band som kan hängas runt halsen, nyckelband samt hållare för RFID-kort i plånböcker som skyddar dina uppgifter från RFID-brott.

Din design trycks på banden, antingen med enfärgat tryck eller fyrfärg.

Absolut. Med er logotyp tryck på banden blir de ett bra sätt att visa kunderna vem som hör till er, och som de kan be om råd. Banden ger också en extra trygghet, eftersom man direkt ser vem som hör till företaget och inte.

Vi har en minsta beställning på specialdesignade band och passerkortshållare – det är olika för olika produkter, men det lägsta antalet du kan beställa är 24. Men det är ett prisvärt alternativ, priset per styck blir lägre ju fler du beställer.

Våra nyckelband med tryck finns i många olika färger, bland annat svart, vitt, blått och rött. Du kan filtrera på färg och hitta det du är ute efter.