Hoppa till huvudinnehållet

Specialdesignade pussel

Förvandla ett speciellt minne eller ett favoritfoto till ett personligt pussel. Bitar av glansig bestruken papp och enkel bilduppladdning. Mer information

Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • 2 alternativ: 19,5 x 27 cm (88 bitar) eller 29,3 x 10,3 cm (96 bitar)
  • Slitstark kartong med glansig bestrykning
  • Tryck i fotokvalitet utan marginaler
  • Levereras ihopsatt

Anpassad spelkväll Är du redo att sätta en personlig prägel på spelkvällen eller hitta ett nytt sätt att underhålla barnen på? Nu kan du skapa ditt eget pussel – och lägga till en oväntad aspekt för den här klassiska gruppaktiviteten. Våra specialdesignade pussel kan visa ett favoritfoto, ett speciellt meddelande eller en rolig design som du väljer. Beroende på vilken storlek du väljer har ditt pussel antingen 88 eller 96 bitar.

Stadigt och speciellt
Din design trycks på bitar av hållbar, blank kartong så att ditt personliga pussel kan läggas av personer i alla åldrar. Oavsett om du tänker använda ditt personliga pussel hemma hos dig eller ge bort det som present så levereras det ihopsatt och noga paketerat. (Om du vill att mottagaren ska sätta ihop pusslet som en del av en överraskning – till exempel för att fria – ska du först ta isär det.)

Enkel designprocess
Är du redo att skapa din design? Bläddra bland våra mallar för personliga pussel eller ladda upp din egen design: en semesterbild, ett familjefoto eller något helt annat. Lägg sedan till din personliga prägel – text, logotyp eller något annat. När du har skapat ditt specialdesignade pussel tar vi hand om resten med vår process för tryck och leverans av pusslet. När din kreation levereras kan den direkt få andra att le.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign