Loading...

Gör din take away till nya affärsmöjligheter med take away papperspåse med tryck.

  • 3 storlekar
  • Finns i vitt papper och kraftpapper
  • Tvinnade pappershandtag
  • Antal från 150 till 5 000
  • FSC®-certifierad produkt: Tillverkade av material från ansvarsfullt skogsbruk

Snygga och praktiska
Oavsett om du har en restaurang, ett konditori eller ett kafé passar de här take away-papperspåsarna perfekt – för allt från bakverk till goda måltider. Tack vare våra anpassningsmöjligheter är take away-papperspåsarna också ett elegant sätt för att uppmärksamma ditt företag på mässor och specialevenemang. Du kan fylla dem med presenter eller julklappar och skapa vandrande reklampelare för ditt varumärke.

Återanvändbara och hållbara
Våra tryckta take away-papperspåsar finns i tre olika storlekar och du kan välja mellan vitt papper och kraftpapper. De har utformats för att uppfylla dina affärsbehov, särskilt om du letar efter budgetvänliga papperspåsar i stora antal. Du kan välja mellan vitt papper och kraftpapper. De är även hållbara och tryckta på FSC®-certifierat papper – ett bra alternativ till plastpåsar och ett smart sätt att imponera på befintliga och potentiella kunder.

Enkla att designa
Redo att skapa dina egna? Välj påsens storlek och färg och lägg sedan till egna element som text och logotyp i vår designstudio online. Och om du behöver hjälp kan våra designexperter hjälpa dig. När du är klar kan du förhandsgranska din design innan du gör din beställning. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av dina take away-papperspåsar med logotyp.

VistaPrint erbjuder Papperskassar med tvinnade handtag designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign