Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Visitkort med obestruket strukturerat papper

Gör din logotyp till konst genom att trycka den på kanvaslikt papper av hög kvalitet. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Förhöj kortdesignen med ett alldeles särskilt papper.

  • 3 format
  • Obestruket papper 300 g/m²
  • 2 hörnalternativ: standard eller rundade
  • Känns som: Kanvas
  • Livfullt fyrfärgstryck

Vill du dela ut ett visitkort med en helt ny känsla? Då kan våra visitkort med obestruket strukturerat papper vara precis det du letar efter. Det här pappret av hög kvalitet har en lätt räfflad yta med kanvaskänsla, vilket hjälper visitkortet att sticka ut från andra visitkort med matt eller glansig yta. Och med obestruken fram- och baksida kan du lätt lägga till en handskriven anteckning.

Redo att börja skapa ett visitkort med obestruket strukturerat papper? Börja med att utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara designer. (Om du redan har en färdig design kan du enkelt ladda upp den.) När du har hittat en mall du gillar gör du den till din genom att tillföra din unika prägel. Vi tar hand om resten, och när dina snygga och professionella visitkort levereras kommer de genast att dra till sig uppmärksamheten.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign