Loading...

Plastskyltar

Få mer uppmärksamhet (ute och inne) med hållbara plastskyltar. Titta närmare på alla våra helt anpassningsbara designmallar och på hur smidigt din design kan laddas upp.


Vi kan hjälpa till med att designa. Du får GRATIS tips och råd från våra experter. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Nå ut till förbipasserande med tydliga skyltar som ingen kan missa.

  • 4 mm korrugerad plast
  • 9 storleksalternativ
  • Vädertåliga och ljusäkta

Designade för att synas
Har du ett budskap till förbipasserande? Specialdesignade plastskyltar kan förvandla fasaden eller skyltfönstret till förstasidesannonser. Skyltarna är tillverkade av hållbar och ljusäkta korrugerad plast och är konstruerade att användas under lång tid, men de är samtidigt lätta nog att enkelt kunna flytta från plats till plats.

Många olika alternativ
De här plastskyltarna är hållbara nog för både inne- och utebruk. Och vi har massor av alternativ som du kan sätta upp skylten med på bästa sätt, vare sig den ska stå i gräset, sitta på ett staket eller ställas på ett bord. I kassan kan du lägga till staffli, ställningar, Command™ monteringsstrips och annat att sätta upp skylten med.

Enkla att skapa
Börja med att tänka igenom var du ska använda dem, innan du börjar designa dem. Sedan kan du välja storlek och utforska alla våra helt anpassningsbara designmallar. Lägg till dina uppgifter – företagsnamn, webbadress med mera. Dina snygga skyltar levereras färdiga att börja dra till sig blickarna.

VistaPrint erbjuder Plastskyltar designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign