Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Särskilda firanden

Hitta inbjudningar och kort som hyllar livets milstolpar – och allt det fina däremellan.
 
 
 
 
 
 

Kontorsmaterial och förpackningsmaterial av premiumtyp

Utrusta kontoret med allt som behövs.

Specialdesignade inbjudningskort

Nu kan du sluta leta – skaffa alla pappersvaror till bröllopet här.

Kundernas favoriter

Våra kunder har god smak, och vi tror att du håller med om det. Beställ våra mest populära designer.

Handla efter evenemang

Bläddra bland alla inbjudningar och festtillbehör som designats för ändamålet.
 
 
 
 

Kom i feststämning – och peppa gästerna – med inbjudningskort som passar tillfället.

Milstolpar är alltid värda att fira, stora som små. Vare sig det är dags för bröllop eller middagsbjudning kan du hitta allt för inbjudan hos oss – med lite extra glans dessutom. Dags att ringa in julen? Höj julstämningen med eleganta julkort och nyårskort.

Börja med att se vilka olika mallar vi har för hälsningskort, fina inbjudningar och andra slags kort. Fyll i där du vill med foton, namn och andra uppgifter – klart, klart och klart.

Om du inte vet var du ska börja kan vi hjälpa dig. Gå till butikerna för bröllop, baby, student och födelsedag där vi har tagit fram alternativ som passar din tillställning bäst. Alla butiker innehåller flera koordinerade produkter: om du hittar en mall du gillar kan du hitta matchande skyltar och tackkort så att allt passar ihop. Efter den stora festen kan du hålla kontakten med tackkort och personligt brevpapper i samma stil.

Vanliga frågor och svar

Följ din egen smak, helt enkelt. Börja med att gå till produktens designgalleri. Där kan du filtrera mallar efter den stil och det tema du föredrar

Många av våra designer kan du hitta på flera olika typer av produkter. Hitta samma eller liknande design genom att använda sökord i våra olika gallerier. Om du t.ex. hittar en kalasinbjudan med dinosaurier som du gillar kan du söka efter ”dinosaurier ” i galleriet för banner, och hitta en banner som matchar. Du kan också snäva in antalet designer efter tema eller stil med filterfunktionen i gallerierna. Kontakta gärna vår kundtjänst om du inte lyckas hitta designer som matchar.

Ja. När du är färdig med designen av din inbjudan kan du välja mellan olika kuvert. Utöver våra standardkuvert som du kan få med på köpet finns det även färgade kuvert att välja till, matchande specialdesignade kuvert och kuvert med din returadress på. Du hittar också kuvert i vår butik för kontorsmaterial. Obs! För att få med kuvert måste du göra det valet när du är klar med designen av inbjudan.

I våra produktgallerier kan du ladda upp din egen design. När du ska skapa egna inbjudningar väljer du helt enkelt det alternativet i galleriet för inbjudningar och följer anvisningarna där. Kontakta våra experter om du behöver hjälp eller har några frågor.