Loading...

Personliga väskor för bärbar dator och fodral

Skydda dator och surfplatta när du är på väg, med hjälp av personliga datorväskor och fodral. Alternativ med flera fack gör det enkelt att hålla ordning på dina tillhörigheter och ha dem nära till hands. Lägg till din logotyp och ge bort i present eller som marknadsföring.

14 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
14 resultat


-

Marknadsför din logotyp eller ditt budskap på snygga och personliga datorväskor.

Specialdesignade väskor till bärbar dator hjälper mottagaren att skydda sin dator eller surfplatta. Vi har många modeller och storlekar på väskor, från rullväskor och fodral till bärbara datorer och portföljer med massor av användbara fack. Våra väskor hjälper dig att förhindra repor och bucklor, och du kan välja mellan nylon, polykanvas och polyester. Vi kan också erbjuda väskor från välkända varumärken, som Samsonite® och Swiss Peak® (beroende på tillgänglighet). Det är en riktigt bra idé att anpassa datorväskor med företagets logotyp – du både visar mottagaren uppskattning och marknadsför företaget när väskan används.

Med vår intuitiva designstudio kan du specialdesigna datorväskor som visar upp företagets logotyp eller design. Du kan också välja bland all vår grafik och text och skapa en egen design. Och om du behöver hjälp när du designar har vi experter som kan hjälpa till. Innan du beställer kan du använda vårt förhandsgranskningsverktyg och kontrollera att designen ser ut som du har tänkt dig. Sedan tar vi hand om resten.

Vanliga frågor och svar

Börja med att titta igenom vår kollektion eller använd filtren på vänster sida om det är något särskilt du letar efter. När du valt en favorit klickar du bara på den så kommer du till produktsidan. Därifrån kan du ladda upp en egen design eller skapa en ny i vår designstudio.

Vi har varianter med justerbara och löstagbara remmar, bärhandtag, sidofack och till och med fack för visitkort.

Vi kan erbjuda enfärgat tryck, brodyr, flerfärgstryck och transfertryck. Använd filtren till vänster för att hitta det som passar dig bäst.

Priset varierar mellan olika produkter – du hittar mer prisinformation på produktsidan för din favoritprodukt. Tänk på att du kan få stora rabatter när du handlar flera, eftersom kostnaden per styck sjunker ju fler du lägger till i kundvagnen.