Loading...

Uppmärksammas från alla vinklar med anpassade paketlådor.

  • 5 storlekar
  • 1,8 mm vit eller brun E Flute-papp
  • Heltäckande färgtryck
  • Går att få med tryck invändigt
  • Från 1 till 1 000 stycken

Kostnadseffektiv marknadsföring
När du använder paketlådor till dina produkter får du både en kostnadsbesparande förpackningslösning och en extra chans att få andra att uppmärksamma ditt varumärke. Våra stora paketlådor har utformats för att hjälpa dig hålla dina produkter säkra och snygga – under transport och lagring.

Slitstarka och enkla att montera
Våra anpassade paketlådor har fyrfärgstryck och finns i vit eller brun E Flute-papp samt i fem olika storlekar. Tack vare att de är stabila och enkla att montera är de ett utmärkt förpackningsval för leverans av beställningar av flera klädesplagg, konsumtionsvaror eller livsmedelsförpackningar. Och med möjligheten till invändigt tryck kan du utforma en stor paketlåda som uppmärksammas under transport, på dörrtröskeln och i kundens händer.

Designupplevelse i 3D
Är du redo att skapa dina personliga paketlådor? Börja med att utforska vårt galleri med fullt anpassningsbara designmallar. (Eller använd vår enkla uppladdningsalternativ om du redan har en färdig design.) När du har laddat upp din logotyp eller bild i vår 3D-designstudio kan du lägga till egna detaljer som bakgrunder, mönster och mallar för att skapa en iögonfallande design. Om du väljer att använda din egen design, ska du vara noga med att ta bort hela förpackningsmallen efter att ha laddat upp bilden, annars kommer dess linjer att tryckas tillsammans med din design. När du är klar tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina paketlådor levereras färdiga att användas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign