Loading...

Paketlådor

Lägg till ditt varumärke för större produkter eller leveranser av stora beställningar med paketlådor. Slitstark kartong i fem storlekar. Mer information

Fetching compatible options
Storlek (B x D x H)
Material
Tryckområden
Antal
 
Börja designaSkapa från grunden
100 % nöjdhetsgaranti

Uppmärksammas från alla vinklar med anpassade paketlådor.

– 5 storlekar – 1,8 mm vit eller brun E Flute-papp – Heltäckande färgtryck – Går att få med tryck invändigt – Från 1 till 1 000 stycken

Kostnadseffektiv marknadsföring

När du använder paketlådor till dina produkter får du både en kostnadsbesparande förpackningslösning och en extra chans att få andra att uppmärksamma ditt varumärke. Våra stora paketlådor har utformats för att hjälpa dig hålla dina produkter säkra och snygga – under transport och lagring.

Slitstarka och enkla att montera

Våra anpassade paketlådor har fyrfärgstryck och finns i vit eller brun E Flute-papp samt i fem olika storlekar. Tack vare att de är stabila och enkla att montera är de ett utmärkt förpackningsval för leverans av beställningar av flera klädesplagg, konsumtionsvaror eller livsmedelsförpackningar. Och med möjligheten till invändigt tryck kan du utforma en stor paketlåda som uppmärksammas under transport, på dörrtröskeln och i kundens händer.

Designupplevelse i 3D

Är du redo att skapa dina personliga paketlådor? Om du redan har en färdig design, kan du använda vårt enkla uppladdningsalternativ. När du har laddat upp din logotyp eller bild i vår 3D-designstudio kan du lägga till egna detaljer som bakgrunder, mönster och mallar för att skapa en iögonfallande design. När du är klar tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina paketlådor levereras färdiga att användas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign