Loading...

Uppmärksammas från alla vinklar med anpassade paketlådor.

– 5 storlekar – 1,8 mm vit eller brun E-Flute-papp
– Fyrfärgstryck över hela – Invändigt tryck tillgängligt – Antal från 1 till 1 000

Monteringsguide: Ladda ner den här PDF-filen för att se hur du monterar din paketlåda.

Kostnadseffektiv marknadsföring När du använder paketlådor för dina produkter får du både en kostnadsbesparande förpackningslösning och en extra chans att få andra att uppmärksamma ditt varumärke. Våra stora paketlådor är designade för att hjälpa dig att skydda dina produkter och se till att de ser bra ut när du tar upp dem – både under transport och vid förvaring.

Hållbara och lätta att montera
Våra specialdesignade självlåsande askar finns i fem storlekar, trycks med färgtryck, och finns med vit eller brun E Flute-papp. Tack vare att de är stabila och enkla att montera är de ett utmärkt förpackningsval för leverans av beställningar av flera klädesplagg, konsumtionsvaror eller livsmedelsförpackningar. Och med möjligheten till invändigt tryck kan du utforma en stor paketlåda som uppmärksammas under transport, på dörrtröskeln och i kundens händer.

3D-designupplevelse
Redo att specialdesigna egna lådor? Börja med att utforska vårt galleri med fullt anpassningsbara designmallar. (Eller använd vår enkla uppladdningsalternativ om du redan har en färdig design.) När du har laddat upp din logotyp eller bild till vår 3D-studio kan du lägga till egna detaljer som bakgrunder, mönster och mallar för att skapa en iögonfallande design (se till att ta bort eventuella linjer från mallen för att förhindra att de trycks). När du är klar tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina paketlådor levereras färdiga att användas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign