Loading...

Flaggor

Skapa reklam i stort format som står emot väder och vind. Detta kompletta flaggpaket innehåller en specialdesignad polyesterflagga, stång, fot och fodral.


Har du redan stång och bas? Här erbjuder vi endast flaggtyg Mer information

Fetching compatible options
Former
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Reklam i stort format som står emot väder och vind.

  • 12 storlekar och former
  • Slitstark polyester, 110 g/m²
  • Enkel- eller dubbelsidigt tryck
  • Stång, kryssfot och fodral ingår
  • Klarar vindar upp till 16 m/s
  • Det finns även andra fotalternativ
  • Tillverkad av 95 % återvunnen polyester efter konsumentledet

Obs! Kryssfot och vattenpåse ingår i varje beställning. Innan du kommer till kassan ger vi dig möjlighet att köpa till fler baser.

Se till att synas
Vill du bli uppmärksammad på en gata där det är mycket folk i rörelse eller på välbesökta mässor? Framträdande beachflaggor drar alltid uppmärksamhet till affärsverksamheter, mässmontrar eller evenemangstält. De är också effektiv och väl synlig marknadsföring, en möjlighet att få personer som går eller kör förbi att lägga märke till företagsnamnet, loggan och färgerna.

Enkel montering
Våra reklamflaggor levereras med allt du behöver för att montera dem på en plan yta: Ditt paket kommer att innehålla en vädertålig polyesterflagga, stång i glasfiber och aluminium, kryssfot och vattenpåse – till och med ett mjukt fodral för smidig transport. Behöver du andra basalternativ? Vi har fler baser som du kan köpa till. Se vår jordskruv, däckfot och trottoarfot här.

Intuitiv design
Redo att börja skapa? Utforska vårt galleri av mallar till specialdesignade flaggor, bland annat branschspecifika och evenemangsspecifika alternativ. När du har hittat din favorit, kan du tillföra din unika prägel i vår designstudio online. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. När din reklamflagga kommer är den bara att sätta upp och visas upp.

VistaPrint erbjuder Flaggor designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign