Loading...

Specialdesignade flaggor

Gör reklam med flaggor du kan ställa upp var du vill, från underlag som gräsmatta och sand till trottoarer och väggar.

Strandflaggor

Skapa maxad reklam med fristående reklamflaggor som klarar väder och vind. Dessa set innehåller flagga, flaggstång, den bas du väljer samt fodral.
Beachflagga fjäder

Beachflagga fjäder

 • Högsta tillgängliga flaggan (med störst storlek)
 • Utmärkt till längre eller vågräta logotyper
 • Fladdrar mjukt i vinden
 
Beachflagga fjäder

Beachflagga fjäder

 • Högsta tillgängliga flaggan (med störst storlek)
 • Utmärkt till längre eller vågräta logotyper
 • Fladdrar mjukt i vinden
 
Beachflagga droppformad

Beachflagga droppformad

 • Bredaste tillgängliga flaggan (med störst storlek)
 • Utmärkt till ovala eller runda logotyper
 • Förblir spänd även i stark vind
 
Beachflagga droppformad

Beachflagga droppformad

 • Bredaste tillgängliga flaggan (med störst storlek)
 • Utmärkt till ovala eller runda logotyper
 • Förblir spänd även i stark vind
 
Beachflagga rektangulär

Beachflagga rektangulär

 • Största tryckområdet (med störst storlek)
 • Klassisk form som passar till allt
 • Vajar elegant i vinden
 
Beachflagga rektangulär

Beachflagga rektangulär

 • Största tryckområdet (med störst storlek)
 • Klassisk form som passar till allt
 • Vajar elegant i vinden
 
Se våra flaggfötter i bruk
Hitta den perfekta basen som ger bästa stabilitet för det underlag du har, även till sand och trottoar – framtagna exklusivt till våra flaggor.

Kioskflaggor

Visa upp ditt budskap åt alla håll med väggmonterade reklamflaggor med flaggstång som tillval.

Fasadflaggor

Din logotyp och ditt budskap flyger högt – och syns för förbipasserande.
 

Kioskflaggor

Gör väggar till marknadsföringsmöjligheter med reklamflaggor med tryck på båda sidor.
 

Bästsäljande designer

Se populära designer som våra kunder älskar just nu.

Utforska tillbehör till våra beachflaggor fjäder, rektangulära beachflaggor och droppformade beachflaggor

Vi kan bistå dig oavsett om du vill byta flagga eller ändra var flaggan ska sitta.

Stick ut med en egen design som inte kostar skjortan

Ge ditt projekt en proffsig finish Fyll i ett kort formulär och få konceptförslag från våra egna designer inom 24 timmar.
Stamps family page > Cloudinary Image Component

Relaterade produkter

Lyft fram ditt varumärke med väggmonterade eller fristående flaggor, det finns alltid en flagga som passar din verksamhet

När du ska göra reklam – i butik, på gatan, ute på öppna ytor eller kanske till och med på en strand – då har vi flaggor du kan specialdesigna så att ingen missar din logga eller ditt reklambudskap.

VistaPrints väggmonterbara kiosk- och fasadflaggor är bra när man vill spara utrymme. De är också fenomenala på att dra till sig blickarna i områden med många förbipasserande. Dessa specialdesignade flaggor kan synas väl utan att vara i vägen – och de är eleganta också, särskilt när det fläktar.

Våra fristående reklamflaggor är riktigt bra när du vill att ditt varumärke ska synas på långt håll. De är upp till 4,5 meter höga och omöjliga att missa. Det finns många olika slags baser att välja mellan, så du kan sätta ut dem oavsett underlag. Locka folk till ditt marknadsstånd, gör reklam för din strandbar, ja, vad det än gäller har vi flaggor och baser som får ditt budskap att synas.

Vanliga frågor och svar

Vi har baser för flera typer av ytor:
Plastskruv: perfekt till sand.
Bildäcksbas i metall: bäst till parkeringsplatser och trottoarer.
Markspik i metall: framtagen för gräsmatta och mjuk mark.
Fyrkantig markplatta i metall: perfekt till trottoarer, betong, vid stark blåst och till alla flaggor som är större än 3,5 m.
Vattenfylld bas: rekommenderas till extrema väderförhållanden och instabila underlag.

Alla våra flaggor tillverkas av syntetisk polyester som framställts av återvunnet material, klassificerat som B1 (låg antändlighet). De flesta flaggstängerna till våra reklamflaggor är tillverkade av fiberglas med vissa delar i aluminium. De har också en plastkrok som säkrar flaggan på flaggstången. Flaggstång och väggmontering till våra specialdesignade flaggor och kioskflaggor är gjorda av aluminium.

Ja. Du kan välja mellan enkelsidigt eller dubbelsidigt tryck på alla utom fasadflaggorna. Enkelsidiga flaggor är mer halvgenomskinliga, vilket gör att flaggans design (och solstrålarna) lyser igenom. Vår mer ogenomskinliga, dubbelsidiga fristående flaggor har ett extra lager polyester mellan de två sidorna med tryck. Det ger mer slitstarka flaggor med mer kraftfulla färger.

Om du gör reklam på affärsgator med begränsat utrymme på trottoaren eller med många fotgängare som passerar, då rekommenderar vi kiosk- eller fasadflaggor. Våra specialdesignade fristående reklamflaggor passar bättre när det finns mer utrymme på marken. De har golvställ istället för väggmontering, så du slipper göra hål i väggen och kan flytta dem efter behov. De syns bra utomhus eller på evenemang med mycket folk. Beachflagga fjäder är vårt mest slimmade alternativ, extra bra till längre logotyper. Vår beachflagga droppformad är den som är mest vindtålig, och den passar också extra bra till runda logotyper. Vår beachflagga rektangulär ger mest plats till tryck, så den passar bäst om du har mycket information som ska få plats.

De specialdesignade fristående flaggorna är utformade för att fånga uppmärksamheten och synas på långt håll, så man kan säga att större oftast är bättre. Våra största flaggor är framtagna med tanke på evenemang och mässor, men våra mindre flaggor fungerar lika bra när de inte tävlar om uppmärksamheten på platser med mycket folk. De är också lättare och enklare att flytta på. Om du väljer en större flagga rekommenderar vi att du väljer fyrkantig markplatta i metall, som hjälper till att tynga ner flaggstången.