Loading...

Anpassade arbetskläder

Förse jobbteamet med vår kollektion specialdesignade arbetskläder. Vi har allt du kan behöva, från jackor till reflexvästar, byxor, T-shirts och mycket mer.

63 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
63 resultat


-

Designa anpassade arbetskläder som gör att ditt varumärke syns på arbetsplatsen.

Anpassa personalens look med specialdesignade arbetskläder. Förutom att se till att din personal har bra skydd och känner sig bekväma så gör de här kläderna att ditt varumärke uppmärksammas – på arbetsplatsen, i butiken, på kontoret och mycket mer.

Du kan klä dina anställda i robust och tålig utrustning från vår kollektion av anpassade arbetskläder – inklusive jackor, varselvästar, T-shirts, byxor, mössor och mycket annat.

Och med VistaPrint kan du lägga till dina egna detaljer med olika dekorationstekniker som broderi, transfertryck med flera. Lägg bara till dem via vår intuitiva studio så sköter vi resten. Och om du behöver hjälp på traven är våra designexperter alltid tillgängliga för att assistera dig på vägen.

Vanliga frågor och svar

I bra arbetskläder balanseras funktionalitet, komfort, professionalism och varumärkesprofilering. Till exempel är varselvästar med logotyp en självklarhet på arbetsplatser – de gör att du syns och håller dig säker. Det finns också jackor, byxor, T-shirts och mycket annat – samtliga är bra plagg om du driver en butik, en reparationsverkstad, en elfirma och så vidare.

Tack vare vår intuitiva designstudio kan du lägga till många unika detaljer på dina specialdesignade arbetskläder – din logotyp, kontaktinformation, anställdas namn och mycket annat. Dessa detaljer gör inte bara kläderna unika, utan kan också förbättra kommunikation med personalen och kundtjänst.

Vi har ingen minimibeställning för de flesta av våra arbetskläder med varumärke på. Men om du beställer många får du mer rabatt ju fler du köper.

Dina specialdesignade detaljer kan läggas till med olika dekorationstekniker – beroende på själva produkten. Till att börja med har broderade arbetskläder stöd för upp till 12 olika sömfärger för ett hållbart och proffsigt utseende. Transfertryck ger obegränsade färgalternativ för ett levande och färgstarkt resultat.