Loading...

Låt dina produkter tala för sig själva med dessa brevboxar utan tryck

  • Finns i 5 storlekar
  • 1,8 mm vit eller brun E Flute-kartong
  • Slitstarka, med stängning framtill
  • Från 1 till 200 stycken
  • Tillverkad av material från ansvarsfullt skogsbruk

Kostnadseffektiva förpackningar
Letar du efter ett enkelt, prisvärt men ändå pålitligt brevpack? Våra enkla brevpack uppfyller alla krav. Tack vare de inre räfflorna som isolerar innehållet och absorberar eventuella stötar är de ett utmärkt alternativ oavsett om du skickar e-handelsprodukter, prenumerationslådor eller presentförpackningar som är klara att säljas. Du kan välja det här alternativet utan tryck när du vill ha ett mer diskret utseende eller en mångsidig fraktlösning.

Enkla att sätta ihop och skicka
Våra brevpack utan tryck finns i 5 storlekar, i antingen brun eller vit E Flute-papp. De är tillräckligt stabila för att skicka små och medelstora artiklar utan ytterligare förpackningar. De är enkla att sätta ihop och öppningen på framsidan skapar en spännande upplevelse när de packas upp.

Enkla och samtidigt mångsidiga
Redo att beställa? Välj storlek, material och antal, så tar vi hand om resten – när dina brevboxar kommer kan du använda dem direkt. Om du vill ha ett mer varumärkesanpassat utseende rekommenderar vi att du använder dem tillsammans med specialdesignade adresslappar eller förseglar dem med vattenaktiverade förseglingsremsor.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign