Loading...

Håll dina produkter säkra under lagring eller transport med våra stabila paketlådor

– 5 storlekar – 1,8 mm vit eller brun E Flute-papp – Enkla att montera – Enkla lådor utan tryck

Skydda kundbeställningar
Oavsett om du skickar ömtåliga produkter, tunga apparater eller stora beställningar av mat eller böcker, förväntar sig dina kunder att deras beställningar kommer fram säkert och i bra skick. Våra transportlådor är ett bra sätt att se till att just det händer. Den stabila korrugerade E Flute-pappen är utformad för att tåla de hårda kraven för transport samtidigt som innehållet är säkert. Försegla dem med lite packtejp så är du klar.

Enkel montering
Våra korrugerade papplådor är utformade för att vara så effektiva som möjligt, för dig och dina kunder. De är enkla att montera och ingen minimibeställning krävs, så du kan beställa precis så många eller så få som du behöver. Tack vare att lådorna finns i flera olika storlekar till överkomliga priser så kan du få just de lådor som passar bäst för att skydda dina produkter. Du kan även lägga till etiketter eller klistermärken för att ge lådorna ditt unika utseende.

Snabb och enkel beställning
Är du redo att beställa dina korrugerade fraktlådor? Processen kunde inte vara enklare. Välj bara storlek, färg och antal så tar vi hand om resten. Vi ser till att de kommer fram till dig på ett säkert sätt, så att du kan göra detsamma för dina kunder och deras beställningar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign