Loading...

VistaPrint® sportväska

En lättviktsväska med vadderade axelremmar och brodyr som får ditt budskap att märkas. Designad med smidiga fack med dragkedja och separat skofack. Mer information

Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Skapa en snygg och smart reklamgåva.

– Bara hos Vista – Lättviktskonstruktionen gör den bekväm att bära – Polyester 420 den. och polyesterdobby med PU-beläggning – Fack med dragkedja och skofack – Justerbara, vadderade och avtagbara axelremmar – Nätfack för enkel åtkomst – Volym: 26 liter

Dekoration: Brodyr

Designad för att passa din livsstil

Vare sig du ska till gymmet eller ska iväg på en weekendresa får du plats med allt du behöver i en specialdesignad sportväska. Den har till och med ett särskilt fack för skor. Om du reser i jobbet kan du använda bekvämare skor på resan, och byta till finskorna inför mötet.

En enhetlig look med ditt varumärke

En enhetlig varumärkesprofilering hjälper folk att komma ihåg ditt företag eller team. Så lägg till din logga eller märke till den här specialdesignade sportväskan och bygg upp ditt varumärke. Vår brodyr av hög kvalitet ger struktur åt logotypen, så att den syns lite extra. Ge hela laget en ren och sammanhängande stil som de kan vara stolta över.

Interaktiv designstudio

I vår designstudio är det enkelt att anpassa din duffelbag. Du kan ändra storlek på logotypen och anpassa egna detaljer som grafik och text. Och om du behöver hjälp under designprocessen finns våra experter nära till hands.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign