Loading...

Hitta den perfekta formen till ditt klistermärke

Vi har olika former, något för alla, vare sig det är till företaget eller ett visst projekt, och anpassningsbar klistermärkesdesign oavsett form.

Skapa klistermärken med egen form

Skapa helt unika klistermärken, utskurna efter din logotyp eller bild.

Unika och snygga klistermärken till särskilda tillfällen

Roliga och funktionella klistermärken som hjälper dig att hålla kontakten med vänner, släkt och kunder.

Klistermärken till bilar

Ta med dig din logotyp eller dina favoritbilder var du än går.

Klistermärken som inget företag vill vara utan

Vare sig du säljer i butik eller levererar till hela världen har vi de klistermärken du behöver.
Självhäftande adressetiketter
 
 
 
 
 

Bläddra bland klistermärken på ark som passar din stil

Hitta en bra design för ditt varumärke eller det du brinner för, med hjälp av våra temamallar för tryck på klistermärken på ark.

Välj bäst storlek på runda klistermärken för ditt projekt

Vi har mallar för runda klistermärken med olika alternativ, beroende på om du ska dela ut dem, använda dem till förpackningar med mera.
Behöver du hjälper med klistermärkesdesignen?
Samarbeta med en professionell designer och få en originell och helt unik design, eller få råd och ändringar på en design du påbörjat.
Se mer av våra designtjänster

Som småföretagare kan du ge marknadsföringen ett lyft med specialdesignade klistermärken.

Klistermärken med eget tryck är enkel och prisvärd marknadsföring på många olika och kanske överraskande sätt. Designa klistermärken som du kan dela ut till kunder, sätta på dina förpackningar eller påsar, så att de syns lite extra.

Skräddarsydda klistermärken kan anpassas på många olika sätt: Välj mellan papper som man kan skriva på eller extra hållbar plast och skapa egna former och anpassa med storlekar och den finish som passar dig. Vad du än har för företag kan du skapa en unik design som knyter an till dina kunder.

Vill du veta hur man gör klistermärken på nätet? Vi har gjort processen så enkel som möjlig, vare sig du vill trycka upp klistermärken för välgörande ändamål, göra dina evenemang mer minnesvärda eller sätta din logotyp på datorer, vattenflaskor med mera – och du kan få experthjälp med designen om du behöver.

Vanliga frågor och svar

Ja, vi har allt från mönstrade tryck till minimalistisk design. När du valt typ av klistermärke och form kan du titta igenom vårt galleri med anpassningsbara designmallar. Du kan också filtrera mallar efter bransch, stil och färg. Sedan kan du anpassa klistermärken med exempelvis text, bilder eller logotyp.

När du ska göra egna klistermärken finns det flera sätt att komma igång på:
– Bläddra i vårt designgalleri och välj någon av våra färdiga mallar som du kan anpassa med text, bilder eller logotyp.
– Ladda upp din egen design om du vill börja från grunden.
– Arbeta ihop med en av våra yrkesdesigner och skapa en helt unik design.
– Om du väljer ett klistermärke med specialdesignad form till din logotyp kan en av våra designer göra designen och skicka ett förslag till godkännande inom 4 timmar.

Du beror lite på vad du behöver. Exempel:
– Behöver du kunna skriva på dem? Då rekommenderar vi att du utgår från ark med klistermärken som trycks på vitt papper.
– Ska de tåla vatten? Då är våra runda och kvadratiska klistermärken bäst för dig, eftersom de tillverkas av vattenavvisande plast.
– Vill du kunna dela ut dina klistermärken? Då är våra genomskurna klistermärken eller stansade klistermärken bra, de får din design att sticka ut med sin specialdesignade form.

Du kan ladda upp filer i formaten .pdf, .png och .jpg.

Beroende på vad du väljer för produkt och storlek kan du beställa specialtryckta etiketter i så litet antal som fyra och så högt som 5 000 åt gången.

Ja! Våra klistermärken finns med vitt papper som är lättare att skriva på. Vi rekommenderar att du använder permanent märkpenna när du skriver på klistermärken av plast. När du designar klistermärken med svart bakgrund är det klokt att använda bläckfärg som sticker ut, som guld, silver eller vitt.

Du kan använda våra klistermärken av papper inomhus eller när du vet att de inte kommer i kontakt med vätska. Våra klistermärken i plastmaterial är både olje- och vattenavvisande och därför ett mer hållbart alternativ för användning både inomhus och utomhus.

Ja, vi rekommenderar att du designar vart och ett från scratch för att få bästa resultat, om du väljer klistermärken med olika former och storlekar. Med vårt designgalleri och våra verktyg kommer du snabbt och enkelt igång.