Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Specialdesignade klistermärken

Sätt på burkar, askar, förpackningar med mera.

Skapa proffsiga och unika specialdesignade klistermärken.

Med Vistaprints helt anpassningsbara mallar för personliga klistermärken kan du enkelt göra företagets namn och logotyp till etikettdesign som kan sättas på förpackningar, affärsbrev och mycket mer. Vi kan hjälpa dig att skapa de perfekta klistermärkena, både för dig som just ska starta nytt företag och dig som behöver stora mängder till produktklistermärken, reklamgåvor med mera. Våra klistermärken är tillverkade av hållbart material och finns i många olika storlekar. Så vad du än har för behov kan vi hjälpa dig med etiketter av hög kvalitet som hjälper dig att synas.

Vanliga frågor och svar

Ja! Om du tänker skriva för hand på dina klistermärken rekommenderar vi att du använder pennor med permanent bläck för bästa fästförmåga. Om du designat svarta klistermärken är det bra att välja en färg på bläcket som sticker ut, som guldfärgad, silverfärgad eller vit.

Våra pappersalternativ passar bäst för användning inomhus eller vid tillfällen där klistermärket inte kommer i kontakt med vätska. Klistermärkena i plast är både olje- och vattenavvisande och därför ett mer hållbart alternativ för användning både inomhus och utomhus.

Pappersklistermärken är ett bra och hållbart alternativ för inomhusbruk, och så länge klistermärkena inte kommer i kontakt med vätska håller de bra. Om du tänker använda dina klistermärken på produkter som innehåller eller utsätts för olja, smörjmedel eller kalla temperaturer, rekommenderar vi ett mer vattenavvisande och vädertåligt alternativ, som våra plast- eller vinyletiketter på rulle

Ja, vi har både mönstrade tryck och minimalistisk design. När du valt typ av klistermärke och form kan du titta igenom vårt galleri med klistermärken. Du kan också filtrera, efter bransch, stil eller färg.

Inte för tillfället. Vi kan leverera inom 2, 4, 6 eller 10 arbetsdagar, du väljer.