Loading...

Transparenta klistermärken

Skapa roliga transparenta klistermärken som du kan använda på dina produkter och förpackningar. Upptäck specialdesignade former och massor av storlekar. Mer information

Fetching compatible options
Form
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Stärk varumärket med transparenta, genomskurna klistermärken.

–15 storlekar – Specialdesignade former tillgängliga – Transparent plastmaterial – Livfullt färgtryck – Designa med Ladda upp och sätt igång

Intresserad av att sätta ditt varumärke på produkterna eller att göra din logotyp till en bra reklamgåva? Specialdesignade transparenta klistermärken kan skäras till valfri form och tryckas i färg. Och med det ultratransparenta akrylbaserade limmet kommer dina klistermärken att sitta plant mot underlaget.

Klistermärkena är hållbara och passar utmärkt till burkar, askar, påsar med mera och finns i ett stort sortiment storlekar och former, så att du kan skapa det utseende som passar dig bäst.

Välj form för att börja designa. Om du väljer en standardform kan du antingen titta på våra anpassningsbara mallar eller göra din egen design. Om du väljer att specialdesigna formen laddar du upp din logotyp eller bild, så skapar vår designstudio automatiskt en anpassad beskärningslinje för klistermärket, och sedan kan du göra fler anpassningar om du vill.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign