Loading...

Visa upp mer av din design med transparenta klistermärken.

– 15 storlekar att välja mellan
– Finns både med standardformer och specialdesignade former
– Genomskinlig plast – Färgtryck

Obs! För att du ska få den genomskinliga look du vill ha ska du inte använda designer med vit bakgrund och även undvika .JPEG-filer. Välj .PDF- eller .PNG-filer istället.

Cool design och genomskinlig bakgrund
Vill du visa upp ditt varumärke eller din logotyp på ett annorlunda sätt? Specialdesignade transparenta klistermärken kan tillverkas genomskurna, så att de följer kanten på din design (och om du vill göra det enkelt för dig finns det även standardformer). Vilken form du än väljer kommer den genomskinliga bakgrunden bidra till att din design sticker ut mot den yta du fäster klistermärket på.

Genomskinliga klistermärken som sticker ut
Våra hållbara klistermärken trycks i färg och säljs styckevis, vilket gör dem till ett bra val att dela ut till kunder, på evenemang eller att skicka med i köp online eller i butik. Med många olika storlekar och former att välja mellan kan du enkelt skapa en stil som passar din design.

Använd mallar eller ladda upp egen design
Välj form för att börja designa. Om du väljer en standardform kan du titta på våra anpassningsbara mallar. Om du vill ha en specialdesignad form laddar du upp din logotyp eller bild, så skapar vår designstudio automatiskt en anpassad beskärningslinje för klistermärket, och sedan kan du göra fler anpassningar om du vill. För att du ska få den genomskinliga look du vill ha ska du inte använda designer med vit bakgrund och även undvika .JPEG-filer. Välj .PDF- eller .PNG-filer istället. Om du har några frågor är du mer än välkommen att kontakta vårt supportteam.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign