Loading...

Stick ut från mängden med glada flaggor.

 • 3 storlekar att välja mellan
 • Polyester 110 g/m²
 • Enbart flagga eller flagga + flaggstång
 • Tryck på ena eller båda sidor
 • Tillverkad av 95 % återvunnen polyester

Fånga uppmärksamheten från de som går förbi Letar du efter ett enkelt och effektivt sätt att få in förbipasserande? Våra kioskflaggor ger liv och rörelse åt butiksfronter. Hjälp kunderna att hitta din butik på gatan eller komplettera markisen med en flagga med ditt varumärke. Du kan också använda dem inne i butiken för att hjälpa kunderna att hitta, t.ex. till olika avdelningar eller med reklam för rean.

För utebruk eller innebruk Våra väggmonterade flaggor ger dig en enkel och elegant lösning som inte tar plats. Vi erbjuder både ensidigt och dubbelsidigt tryck på våra flaggor, som finns i tre storlekar och som kan beställas med eller utan flaggstång. Och om du vill ändra texten, kanske när det gäller rea eller nya varor, är det bara att beställa en ny flagga med önskad text. Välj alternativet för enbart flagga.

Intuitiv design För att börja designa dina väggmonterade flaggor laddar du upp din bild eller väljer någon ur vårt stora urval designmallar. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av dina specialdesignade kioskflaggor. När din beställning levereras kan du använda den direkt. Dags att synas!

Recensioner

1 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  0
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  1
 • 1 stjärna
  0
Användarvänlighet
Produktkvalitet
Prisvärdhet


Recenserad av 1 kunder

Ojämn kvalitet och dålig information

22 juli 2023 | Sphinx

Köpte med två lager tyg för att ha tryck och text från båda hållen men flaggan är inte sydd jämnt så den "bullar" ut och hänger inte alls snyggt. Det var svårt att få en uppskattnign om storleken på flaggan innan köp, bilderna gör att dem ser mindre ut än i verkligheten. Jag saknade också information om vilken typ av flaggstång som behövs införskaffas, den jag hade tänkt visade sig vara för liten, ännu bättre hade varit om man kunde köpa till en flaggstång. Jag fick hjälp med att designa flaggan och vi diskuterade upplösningen, fick reda på att det inte skulle vara några problem men uppskalningen av bakgrunden ser förfärlig ut.

Svar från Vistaprints kundserviceteam:

Hejsan! Beklagar att du inte är nöjd med den färdiga produkten du fått! Om det är så att den är sydd ojämnt eller att trycket ser dåligt ut kan vi givetvis hjälpa dig att fixa till detta så att du får en flagga som du är nöjd med! Gällande måtten så skrivs detta ut på produktsidan så att man kan mäta och dubbelkolla själv att den passar. Men är det så att du fått en flagga du inte kan använda så kan vi så klart hitta någon alternativ lösning till dig för detta också. Kontakta oss direkt på telefon 020 88 15 60 så kommer vi att hjälpa dig vidare. Vänliga hälsningar, VistaPrint Kundtjänst

Produktkvalitet
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Visar recensioner 1-1

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign