Loading...

Kioskflaggor

Fånga folks uppmärksamhet med unika kioskflaggor. Återvunnen polyester, med tryck på ena eller båda sidor.


Stång ingår inte. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Stick ut från mängden med glada flaggor.

– 3 storlekar – Polyester (110 g/m²) – Enkelsidigt eller dubbelsidigt tryck – Tillverkas av 95 % återvunnen polyester

Obs! Flaggstång ingår ej.

Vill du ta din skyltning till nästa nivå eller öka inflödet av förbipasserande? Våra anpassningsbara kioskflaggor passar bra när du ska omvandla utrymmen inomhus. Lägg bara till företagets namn, logga eller slogan så riskerar ingen att missa dem– och de är superenkla att sätta upp på valfri vägg. Välj mellan enkelsidigt tryck på halvgenomskinlig polyester eller lägg till ett extra lager tyg i flaggan och tryck på båda sidor i fyrfärg.

För att börja designa dina kioskflaggor laddar du upp din bild eller väljer något ur vårt stora urval designmallar. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av dina kioskflaggor. När din beställning levereras kan du använda den direkt. Dags att synas!

Recensioner

1 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  0
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  1
 • 1 stjärna
  0
Användarvänlighet
Produktkvalitet
Prisvärdhet

Recenserad av 1 kunder

Ojämn kvalitet och dålig information

22 juli 2023 | Sphinx

Köpte med två lager tyg för att ha tryck och text från båda hållen men flaggan är inte sydd jämnt så den "bullar" ut och hänger inte alls snyggt. Det var svårt att få en uppskattnign om storleken på flaggan innan köp, bilderna gör att dem ser mindre ut än i verkligheten. Jag saknade också information om vilken typ av flaggstång som behövs införskaffas, den jag hade tänkt visade sig vara för liten, ännu bättre hade varit om man kunde köpa till en flaggstång. Jag fick hjälp med att designa flaggan och vi diskuterade upplösningen, fick reda på att det inte skulle vara några problem men uppskalningen av bakgrunden ser förfärlig ut.

Svar från Vistaprints kundserviceteam:

Hejsan! Beklagar att du inte är nöjd med den färdiga produkten du fått! Om det är så att den är sydd ojämnt eller att trycket ser dåligt ut kan vi givetvis hjälpa dig att fixa till detta så att du får en flagga som du är nöjd med! Gällande måtten så skrivs detta ut på produktsidan så att man kan mäta och dubbelkolla själv att den passar. Men är det så att du fått en flagga du inte kan använda så kan vi så klart hitta någon alternativ lösning till dig för detta också. Kontakta oss direkt på telefon 020 88 15 60 så kommer vi att hjälpa dig vidare. Vänliga hälsningar, VistaPrint Kundtjänst

Produktkvalitet
Prisvärdhet
Användarvänlighet

Visar recensioner 1-1

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign