Loading...

Öletiketter

Skapa en etikett som syns till flaskor och burkar med mera. Olika typer av etiketter till ölflaskor, med vattentäta och specialdesignade alternativ. Mer information

Fetching compatible options
Former
Storlek
Material
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Gör flaskorna till konstverk med dina egna öletiketter.

– 15 storlekar – 5 former, inklusive ett specialdesignat alternativ – 13 material – Skuren rulle, med 4 diameteralternativ – Livfullt färgtryck – Antal från 100 till 5 000

Letar du efter ett bra sätt att synas på fullpackade hyllor, på ett stort evenemang eller när du häller upp ett glas av din nya ölsort? Med specialdesignade öletiketter kan du få folk att titta till en extra gång och visa dem din personlighet.

Våra öletiketter är helt anpassningsbara och finns i massor av alternativ som kan sättas på burkar, flaskor och reklamgåvor. Välj en klassisk stil eller ge din hembryggda öl en snygg touch med en specialdesignad form. De trycks på hållbart papper eller plast – vi har alternativ för vattentäta, genomskinliga och fettavvisande etiketter – dina helt unika etiketter kommer att klara det mesta.

Välj form för att börja designa. Om du väljer en standardform kan du antingen titta på våra anpassningsbara mallar eller göra din egen design. Om du väljer att specialdesigna formen laddar du upp din logotyp eller bild, så skapar vår designstudio automatiskt en specialdesignad beskärningslinje för etiketten, och sedan kan du göra fler anpassningar om du vill. När du är helt nöjd med designen trycker vi dina öletiketter, paketerar och levererar dem till dig. När du får etiketterna kan du börja fästa dem direkt och imponera på gäster och kunder.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign