Hoppa till huvudinnehållet

Öletiketter

Skapa en etikett som syns till flaskor och burkar med mera. Olika typer av etiketter till ölflaskor, med vattentäta och specialdesignade alternativ. Mer information

Form
Storlek
Material
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

– 15 storlekar – 5 former, inklusive ett specialdesignat alternativ – 10 material – Skuren rulle, med 4 diameteralternativ – Livfullt färgtryck – Antal från 100 till 5 000

Letar du efter ett bra sätt att synas på fullpackade hyllor, på ett stort evenemang eller när du häller upp ett glas av din nya ölsort? Med specialdesignade öletiketter kan du få folk att titta till en extra gång och visa dem din personlighet.

Våra öletiketter är helt anpassningsbara och finns i massor av alternativ. De kan sättas på burkar, flaskor och reklamgåvor. Välj en klassisk stil eller ge din hembryggda öl en snygg touch med en specialdesignad form. De trycks på hållbart papper eller plast – med vattentäta och fettavvisande alternativ – så dina unika etiketter är skapade för att hålla.

När du vill skapa dina egna öletiketter börjar du med att välja de alternativ som passar bäst för dig, och sedan lägger du till din design och specialdesignade detaljer. (Vill du ha en specialdesignad form på etiketten? Välj alternativet Ladda upp och sätt igång: Ett av våra designproffs skapar en specialdesignad form för din öletikett och visar den för dig.) När du är helt nöjd med designen trycker vi dina öletiketter, paketerar och levererar dem till dig. När du får etiketterna kan du börja fästa dem direkt och imponera på gäster och kunder.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign