Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Förpackningar till jul

Skapa förpackningar inför jul som ger kunderna ett varumärke och en jul att minnas.

Gör dina leveranser redo inför julhelgen

Sätt ditt varumärke på förpackningarna och säkra en trygg leverans med specialdesignad vattenaktiverad tejp. Välj mellan våra anpassningsbara mallar nu.
Iögonenfallande. Fyllda med julstämning.
Asken i sig är nästan lika spännande som klappen inuti. Lätt att sätta ihop, ännu lättare att öppna.
Beställ brevpack med jultema

Det är dags att börja göra vackra förpackningar till jul och nyårshelgerna.

Ge kunderna lite extra julstämning med förpackningar med julteman. Skapa en unboxing-upplevelse med helgtema som ger glädje och värme till kunderna. Färdiginslagna paket med vacker design sparar tid åt kunderna – och det ger dem ännu ett skäl att handla hos dig. Vi har allt för julkänsla på förpackningar, från specialdesignade presentaskar till omslagspapper.

Dessutom har vi gjort det enklare än någonsin att anpassa dina förpackningar till exakt det du behöver – eller välj från alla våra färdiga mallar med jultema. Lägg bara till dina egna detaljer – som logotyp, text och företagsuppgifter – i vår designstudio. Sedan trycker vi produkterna och levererar hem till dig. Och om du behöver hjälp på vägen har vi experter bara ett samtal, en chatt eller ett mejl bort, och de kan hjälpa dig att förfina vinter-, helg eller jultema på förpackningar åt dig.

Vanliga frågor och svar

I juletid ökar försäljningen för många småföretagare. Finns det något bättre sätt att sprida helgstämning än med specialdesignade julförpackningar? Det är skälet till att VistaPrint har tagit fram en serie specialdesignade förpackningsalternativ, förseglingsremsor med mera.

När en kund köper en vara under eller strax före julhelgerna är det ganska sannolikt att det ska bli en julklapp. Och med specialdesignade förpackningar kan du hjälpa de här kunderna genom att sälja produkten förpackad i ett färdigt paket som passar under granen. Det ger inte bara en bättre kundupplevelse utan bidrar också till att stärka ditt varumärke.

Som småföretagare handlar julhelgen inte bara om att slå in varor i julpapper. Det är också en bra chans att lyfta varumärket till nya höjder. Istället för att förlita sig enbart på julfärger som t.ex. grönt och rött kan du skapa askar, förseglingsremsor med mera med dina varumärkesfärger. Det gör att förpackningarna speglar ditt företag och din historia.

Vi på VistaPrint vill at du ska få dina beställningar så snabbt som möjligt, särskilt till jul och nyår. Men med tanke på alla leveranser som ska fram inför julhelgerna är det är klokt att vara ute i god tid. Det är förmodligen bäst att beställa minst en månad innan du behöver dem. Dels slipper du riskera förseningar, dels får du mer tid att vara kreativ med hur du ska använda förpackningarna när du får hem dem.