Loading...

Paketinslagning i jul

Allt du behöver till jul hittar du här. Allt på din lista –sånt där trycker vi.

Leveranser

Få iväg dina produkter tryggt och säkert – varken renar eller släde krävs.
 
 
 
 
 
 
 
 

Skapa juliga tillbehör när du ska skicka till alla som varit snälla.

Produktaskar till kundernas paket

Presentaskar och förpackningar med julteman som bidrar till en oförglömlig upplevelse.
 
 
 
 
 
 
 
 

Papperspåsar och shoppingpåsar till jul

Dela ut julklapparna i påsar med julmotiv för varor av alla storlekar och former.

Tillbehör till paketinslagning

Gör tomten glad. Uppgradera klappinslagningen i år.

Livsmedelsförpackningar till julmaten.

Specialdesignade förpackningar som passar allt från julgröt till julskinka.
 
 
 
 

Idéer till julen

Allt går att göra juligare. Så gör det.

Se alla våra förpackningar

Hittar du inte den förpackning du behöver? Se alla våra förpackningar här nedanför.

Uppgradera paketinslagningen i jul.

Märks det att vi gillar julen? Finns det något bättre sätt att sprida budskapet om ditt företag än med förpackningar med jultema som visar upp både din logotyp och ditt varumärke. Sprid julglädje med varje beställning du skickar och med varje paket du ger bort. VistaPrint har massor av olika förpackningsmaterial med julinspiration, från hängetiketter och brevpack till pappersmuggar och take away-förpackningar. Välj mellan massor av fina juldesigner, även sådana som är framtagna för specifika branscher och användningsområden. Vi finns här för att göra hela processen så enkel som möjligt för dig, vad du än letar efter – med designhjälp från experter om du behöver det. Vi önskar dig en fröjdefull jul!

Vanliga frågor och svar

I juletid ökar försäljningen för många småföretagare. Finns det något bättre sätt att sprida helgstämning än med specialdesignade julförpackningar? Det är skälet till att VistaPrint har tagit fram en serie specialdesignade förpackningsalternativ, förseglingsremsor med mera.

När en kund köper en vara under eller strax före julhelgerna är det ganska sannolikt att det ska bli en julklapp. Och med specialdesignade förpackningar kan du hjälpa de här kunderna genom att sälja produkten förpackad i ett färdigt paket som passar under granen. Det ger inte bara en bättre kundupplevelse utan bidrar också till att stärka ditt varumärke.

Som småföretagare handlar julhelgen inte bara om att slå in varor i julpapper. Det är också en bra chans att lyfta varumärket till nya höjder. Istället för att förlita sig enbart på julfärger som t.ex. grönt och rött kan du skapa askar, förseglingsremsor med mera med dina varumärkesfärger. Det gör att förpackningarna speglar ditt företag och din historia.

Vi på VistaPrint vill at du ska få dina beställningar så snabbt som möjligt, särskilt till jul och nyår. Men med tanke på alla leveranser som ska fram inför julhelgerna är det är klokt att vara ute i god tid. Det är förmodligen bäst att beställa minst en månad innan du behöver dem. Dels slipper du riskera förseningar, dels får du mer tid att vara kreativ med hur du ska använda förpackningarna när du får hem dem.

Det går snabbt och enkelt. Här på VistaPrint har vi olika designalternativ att erbjuda.

Bläddra i vårt stora sortiment med mallar och välj den du vill utgå från. Sedan laddar du upp din logotyp, text och godkänner designen – din egen design blir klar på nolltid.

Du kan också välja att samarbeta med ett av våra designproffs som kan hjälpa dig att skapa en helt unik julförpackning från grunden.

Det kostar inget extra. Våra mallar med julteman är gratis att använda om du beställer minimiantalet eller fler. Du kan börja med ett enda specialtryckt brevpack eller 10 tackkort.