Loading...

Gå helhjärtat in i julstämningen och bygg upp varumärkesmedvetenheten med chokladkalendrar.

– 24 perforerade luckor med mjölkchoklad – Framsida du kan specialdesigna – Finns i två storlekar – Framställd av FSC-certifierad papp – Veganskt alternativ finns

Obs! Chokladen innehåller skummjölk, smörfett, sötvasslepulver och hasselnötsmassa. Den kan innehålla spår av andra nötter, jordnötter, gluten och soja.

Se avsnittet med frågor och svar för komplett innehållsförteckning.

Överraska barnet inom mottagaren
Vare sig du ska göra gott intryck på en företagskund eller vill ge en glad överraskning till nära och kära kommer chokladkalendrar att göra tricket. En egendesignad adventskalender ger julglädje både när du skapar den och när mottagaren får öppna sina luckor, fulla av goda överraskningar.

En personlig variant av klassikern
Våra adventskalendrar framställs av FSC-certifierad papp och finns i tre storlekar. Lägg bara till ditt foto, din logotyp eller en egen design och skapa en helt unik adventskalender. Bakom var och en av de 24 luckorna göms en bit mjölkchoklad, och det finns även kalender med vegansk choklad.

Lätta att designa
Våra adventskalendrar tillverkas av FSC-certifierad papp och finns i tre olika storlekar. Lägg bara till ditt foto, din logotyp eller en egen design och skapa en helt unik adventskalender. Bakom var och en av de 24 perforerade luckorna gömmer sig en bit mjölkchoklad av Rättvisemärkt kakao. De finns även med vegansk choklad.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign