Loading...

Gå helhjärtat in i julstämningen och bygg upp varumärkesmedvetenheten med chokladkalendrar.

  • 24 perforerade luckor med mjölkchoklad
  • Framsida du kan specialdesigna
  • Finns i två storlekar
  • Framställd av FSC-certifierad papp
  • Veganskt alternativ finns

Obs! Chokladen innehåller skummjölk, smörfett, sötvasslepulver och hasselnötsmassa. Den kan innehålla spår av andra nötter, jordnötter, gluten och soja.

Se avsnittet med frågor och svar för komplett innehållsförteckning.

Överraska barnet inom mottagaren
Vare sig du ska göra gott intryck på en företagskund eller vill ge en glad överraskning till nära och kära kommer chokladkalendrar att göra tricket. En egendesignad adventskalender ger julglädje både när du skapar den och när mottagaren får öppna sina luckor, fulla av goda överraskningar.

En personlig variant av klassikern
Våra adventskalendrar framställs av FSC-certifierad papp och finns i tre storlekar. Lägg bara till ditt foto, din logotyp eller en egen design och skapa en helt unik adventskalender. Bakom var och en av de 24 luckorna göms en bit mjölkchoklad, och det finns även kalender med vegansk choklad.

Smidig design
Börja med att titta igenom vårt stora galleri med designmallar som du kan anpassa precis som du vill, eller ladda upp din egen design. När du är nöjd med din design tar vi hand om resten. Vi trycker adventskalendern och förpackar den för leverans hem till dig. Dina kalendrar levereras så att nedräkningen till jul äntligen kan börja.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign