Loading...

Du kommer att vilja slå in allt i sikte när du har tryckt ditt specialdesignade omslagspapper.

– 2 längdalternativ – Kraftpapper och vitt papper är tillgängligt – Tryck med enstaka bild och upprepade mönster – Färgtryck – Tryck i svart eller mörk färg rekommenderas

Enstaka tillfällen eller året runt
Oavsett om du planerar julklappar eller om du vill ha ett unikt förpackningsalternativ året runt så funkar våra omslagspapper för dig. Tryck en enstaka bild eller välj ett upprepat mönster för att täcka omslagspapperet från kant till kant. Slå bara in dina varor och fäst med ett snyggt klistermärke eller två! Använd ditt specialdesignade omslagspapper för speciella evenemang och företagspresenter, eller lägg till ett proffsigt element i din butiksförpackning.

Oförglömliga presenter
Du kan också önska dina nära och kära grattis på födelsedagen eller god jul med specialdesignat omslagspapper. Varför inte lägga till ditt ansikte eller favoritfoto på en av våra mallar och göra dina presenter riktigt minnesvärda?
Detta personliga omslagspapper finns i kraftpapper eller vitt papper och ger dina presenter en unik och hjärtevärmande detalj som garanterat får dina nära och kära att känna sig speciella.

Design på ett enkelt sätt
Redo att skapa ett oförglömligt omslagspapper? Om du redan har en logotyp kan du ladda upp den som en enstaka bild eller göra den till ett mönster. Coolt, eller hur? Alternativt kan du utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara mallar (inklusive några extra juliga). När du hittat din favorit lägger du till egna detaljer – logotyp (eller ditt ansikte), text och mönster. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. När du får ditt specialdesignade omslagspapper är det redo att överraska och skapa glädje.

VistaPrint erbjuder Presentpapper med eget tryck designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign