Loading...

Pappersetiketter

Matcha varumärke och paketering med specialdesignade pappersklistermärken. Välj mellan mängder av storlekar och former på skurna rullar. Mer information

Fetching compatible options
former
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Skapa en proffsig och enhetlig look till reklam, paketering med mera.

– 15 storlekar – 10 material – 5 former, inklusive ett specialdesignat alternativ – Skuren rulle, med 4 diameteralternativ – Livfullt färgtryck – Antal från 100 till 5 000

Redo att lyfta ditt varumärke och produktpaketeringen? Våra pappersetiketter kan hjälpa dina produkter och ditt företag att sticka ut från mängden. Sätt dem på askar, flaskor, burkar med mera.

Våra pappersetiketter trycks på hållbart papper med matt eller glansig finish – du väljer – och kan tryckas i vilken form som helst. Och med vattentäta och fettavvisande alternativ kan du skapa en stil som både passar ditt företag och som håller i längden. Etiketterna levereras på rulle, färdiga att använda.

Med vår designstudio är det enklare än någonsin att skapa egna etiketter som representerar ditt varumärke. Du kan välja mellan våra många mallar och anpassa dem, eller ladda upp en helt egen design. Om du behöver hjälp med specialdesignade former har vi expertdesigner som står redo i kulissen. När du är nöjd med din design trycker vi och levererar etiketterna till dig.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign