Loading...

Stansade klistermärken

Sätt på din logotyp och skapa snygga reklamgåvor med dessa stansade plastklistermärken. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information

Fetching compatible options
Form
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Dela ut roliga specialdesignade klistermärken att sätta på den bärbara datorn, vattenflaskan eller något annat.

  • 12 storleksalternativ
  • Specialdesignade former tillgängliga
  • Designa med Ladda upp och sätt igång
  • Belagda med vit plast
  • Stansade klistermärken med flik som gör det lätt att lossa klistermärket
  • Livfullt fyrfärgstryck
  • Från 50 till 5 000 stycken

Letar du efter ett enkelt sätt att bli ihågkommen långt efter nästa mässa, evenemang eller kundmöte? Dela ut styckvisa klistermärken. Varje stansat klistermärke är individuellt beskuret och har självhäftande baksida med flik. Skarpt tryck i fyrfärg gör att din design syns tydligt på blanka vita eller genomskinliga klistermärken i plast av premiumkvalitet – och det hållbara vattenavvisande materialet tål långtidsanvändning.

Redo att börja skapa? Med Ladda upp och sätt igång kan du snabbt men utan stress skapa genomskurna klistermärken som du vill ha dem. När du laddat upp din logotyp eller bild kommer en av våra designexperter omvandla den till en specialdesignad klistermärkesdesign åt dig. Vi e-postar designen till dig, du godkänner den eller ber om eventuella ändringar. När den är perfekt trycker vi, förpackar och levererar dina klistermärken. Din beställning levereras färdig för användning – och färdig att synas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign