Loading...

Stansade klistermärken

Sätt på din logotyp och skapa snygga reklamgåvor med stansade plastklistermärken. Färgtryck, många olika storlekar och möjlighet till specialdesignade former. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Dela ut roliga specialdesignade klistermärken att sätta på den bärbara datorn, vattenflaskan eller något annat.

– 6 storleksalternativ – Specialdesignade former – Designa med Ladda upp och sätt igång – Bestrukna med vitt plastmaterial – Stansade klistermärken med flik som gör det lätt att lossa klistermärket – Livfullt färgtryck – Från 50 till 5 000 stycken

Se till att synas
Letar du efter ett enkelt sätt att bli ihågkommen långt efter nästa mässa, evenemang eller kundmöte? Då är stansade klistermärken en bra idé. Varje specialdesignat stansat klistermärke är individuellt beskuret och har självhäftande baksida med flik. Skarpt färgtryck gör att din design syns tydligt på de glansiga klistermärkena i vit plast och det hållbara vattenavvisande materialet tål långtidsanvändning. 

Perfekt stansning och lätta att dra av
Stansade klistermärken är praktiskt och det går lätt att dra av pappret på baksidan när de ska sättas fast. Skyddspappret baktill är större än klistermärket. Det gör att det går enkelt att dra av. Dessutom finns de i många olika storlekar, så att du kan hitta det klistermärke som passar just dig. Dela ut dem på mässor och event, så hjälper du kunderna att komma ihåg ditt företag.

Smidig Ladda upp och sätt igång-process
Redo att beställa stansade klistermärken? Allt du behöver göra är att klicka på knappen Ladda upp och sätt igång så gör en av våra designexperter din bild till ett klistermärke åt dig. Sedan tar vi hand om resten, med professionellt tryck, paketering och leverans till dig. Dina snygga stansade klistermärken levereras färdiga att användas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign