Loading...

Få ditt budskap att synas och logotypen att stråla med lättburna specialdesignade reklamknappar

  • 2 former
  • 4 storlekar
  • Glansig och reptålig folieframsida
  • Hållbar metallnål på baksidan
  • Färgtryck på ena sidan

En favorit bland fansen
Letar du efter nya sätt att marknadsföra er på? Pins är ett kul sätt att få fram din logotyp eller ditt budskap på. De är en favorit hos fansen samtidigt som de fångar blicken och lockar till samtal. Med nålen på baksidan kan de enkelt fästas på kläder, ryggsäckar med mera. Och dessutom är framsidan reptålig och smutsavvisande så reklamknapparna kommer fortsätta att se bra ut.

Intryck som varar
Våra specialdesignade reklamknappar finns i 2 former och 4 storlekar och kan hjälpa dig att visa upp din logotyp, bild eller budskap. Vare sig du vill ha den klassiska runda knappen eller en fyrkantig, lite mer annorlunda variant har vi det du behöver för att göra rätt intryck. Knapparna trycks i färg på glansig folie och blir kul att dela ut, och kanske till och med samla.

Enkla att specialdesigna
Redo att börja skapa egna reklamknappar? Vare sig du ska marknadsföra ditt varumärke eller ett evenemang kan du ladda upp din logotyp eller bild och anpassa i vår interaktiva designstudio. När du godkänt designen trycker vi produkten och skickar din beställning till dig. Dina specialdesignade pins levereras klara att användas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign