Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Storsäljare

 
 
 

Utvalda kategorier

 
 
 
 
 
 

Mer att utforska

Med specialdesignat reklammaterial framstår du genast som ett proffs.

Redo att sprida ryktet om ditt företag eller kanske ge ditt varumärke en rejäl uppfräschning? Med matchande reklammaterial kan du slå an en stark och proffsig ton. Utforska VistaPrints stora utbud av specialdesignade marknadsföringsprodukter, bland annat branschspecifika designer och andra specialmallar. Oavsett om du skapar ett litet vykort eller en detaljerad broschyr finns vi här för att göra processen så enkel som möjlig – och om det skulle behövas erbjuder vi även experthjälp.

Vanliga frågor och svar

För närvarande skickar vi inte ut provexemplar. Men många av våra produkter är tillgängliga i låga antal, så du kan beställa några få och se om du gillar dem med din design innan du gör en större beställning.

Nej, vi erbjuder inte specialstorlekar, men de flesta av våra produkter finns i många olika storlekar och modeller, så du har stor chans att hitta en variant som passar dig.

Ja, vi hjälper mer än gärna till. Vi har många designtjänster som kan hjälpa dig med din design. Du kan använda våra gratismallar i designstudion eller arbeta ihop med någon av våra designer och skapa något unikt. Behöver du en helt ny stil? 99designs från Vista kan hjälpa dig att ge liv åt din vision.

Vi rekommenderar att du laddar upp din design som .pdf med upplösning på minst 150 dpi.

Vi har tre leveranstider att välja mellan: Express+: 3 arbetsdagar Standard: 5 arbetsdagar Economy: 10 arbetsdagar. Läs mer på vår leveranssida.