Loading...

Emballage utan tryck

Från paketlådor till engångsförpackningar och mycket annat – vi har dem i stora kvantiteter och till låga priser.

Se hela vårt utbud av emballage utan tryck

Bästsäljare

Se produkterna som försvinner snabbt från våra virtuella hyllor.

Tillbehör

Förvandla emballage utan tryck – anpassa som du vill med våra trendiga tillbehör.

Hitta rätt produkt för dig

Välj ur vårt sortiment av specialdesignade skyltar, klistermärken, tryckt reklam med mera.

Det enkla kan vara det bästa – låt maten visa vad den går för med emballage utan tryck

När det inte behövs några krusiduller kan emballage utan tryck vara ett snabbt, enkelt och kostnadseffektivt sätt att förbereda inför nästa stora beställning. Vi har ett stort utbud emballage utan tryck som du kan ha på lager, redo för takeaway-beställningar, cateringuppdrag och matmarknader. Här hittar du också återvinningsbara och komposterbara alternativ.

Om du vill ha lite färg eller ditt varumärke på emballage utan tryck, kan vi på VistaPrint erbjuda massor av inslagningstillbehör, som etiketter på rulle, matetiketter och självhäftande packtejp. Försegla förpackningarna med dessa och visa upp produktinfo samtidigt som ditt varumärke eller din logotyp. Se till att kunderna vet vem de ska vända sig till för god mat.

Vanliga frågor och svar

Ja, våra livsmedelsförpackningar är säkra för livsmedel.  Våra matlådor följer reglerna för livsmedelssäkerhet. Muggarna är gjorda av papp i dubbla väggar eller enkla väggar när innehållet ska hållas varmt eller kallt.  

Alla våra matlådor uppfyller EU:s direktiv om engångsplast – en lagstiftning som syftar till att minska mängden plastföroreningar. 

Vi rekommenderar inte att du använder livsmedelsförpackningarna i mikron eller diskmaskinen.

De levereras omonterade, men de är enkla att sätta ihop.

Till tyngre varor rekommenderar vi brevpack och paketlådor. Vi föreslår brevpåsar och kartongkuvert till lättare varor som textil, dokument, kläder och presentkuponger.