Loading...

Företagsjulklappar

Vi trycker gåvor som sprider glädje. Väskor, muggar, T-shirtar … ja, vad som helst.
Beställ julklappar

Skapa fina specialdesignade företagsjulklappar som får folk att häpna samtidigt som de passar din budget. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Våra mest omtyckta presenter 

Must-haves som hjälper dig ordna omtänksamma julklappar.
Pennor till alla på din lista.
Ge bort praktiska påminnelser som kan användas året om – designas på nolltid.
Pennor

Sprid julglädje – och ditt varumärke – med specialdesignade företagsjulklappar.

Sätt ett leende på allas läppar i jul samtidigt som du ökar varumärkesigenkänningen. VistaPrint finns här för att hjälpa dig skapa specialdesignade företagsgåvor dina anställda samt nuvarande och potentiella kunder kommer att älska: söta saker, mysiga vintertröjor (roliga eller eleganta, det är upp till dig!), teknikprylar, tygpåsar och mycket mer.

Om du vill kan du lägga till ett speciellt julbudskap – och gå ännu längre med individuellt anpassade företagsgåvor. Känner du till en kund som älskar att laga mat? Ge hen ett personligt anpassat förkläde inför julhelgerna. Har du en kaffeälskande medarbetare? Specialdesigna en festlig mugg som kan användas året om.

Att ge något fint är så viktigt den här tiden på året. En julgåva kan hjälpa till att stärka bandet till personer som är viktiga för dig. Som tur är har vi specialdesignade presenter som passar alla personer och alla budgetar. Och om du behöver hjälp när du designar dina gåvor finns våra experter bara ett klick bort.

Vanliga frågor och svar

Bland populära profilprodukter kan man hitta teknikprylar och musiktillbehör, som högtalare och bärbara laddare. Specialdesignade pennor, väskor, anteckningsböcker, muggar och vattenflaskor hör också till våra mest populära företagsgåvor.

Möjligheterna till tryck är verkligen oändliga. För vår julkollektion har vi valt ut ett antal populära och omtänksamma företagsjulklappar – allt från söta saker till julinspirerade tröjor m.m.

Julen är det perfekta tillfället att påminna folk om att du värdesätter dem. Julklappar hjälper till att bygga relationer och visa din uppskattning för de personer som betyder något för dig och ditt företag – dina anställda och kunder. Företagsgåvor kan också hjälpa till att locka potentiella kunder och knyta nya kontakter.

Det beror förstås på vad budgeten är. Du kan ge ett litet tecken på uppskattning, till exempel någon typ av kontorsmaterial. Eller så kan du skapa specialdesignade tygpåsar och fylla dem med presenter som T-shirtar, muggar, godis och annat.

Allt funkar egentligen, men vi rekommenderar att välja något som medarbetare och kunder är intresserade av. Personliga muggar passar bra för dem som älskar kaffe medan ett teknikföretag kanske vill skapa specialdesignade musmattor till de tekniskt lagda.

Något personligt går alltid hem. Du skulle kunna lägga till medarbetarens namn eller en speciell jultext på en mugg, anteckningsbok eller penna.

Titta i vår julkollektion och hitta en kategori som kan tilltala den personen eller de personerna du har i åtanke. Välj sedan en favorit och skapa dina personliga företagsjulklappar i vår intuitiva designstudio. För att företagsgåvan verkligen ska bli unik kan du lägga till din logotyp, ett personligt julbudskap eller personens namn.