Loading...

Bli sedd från båda håll med en specialdesignad gatuskylt.

– 68 x 120 cm – Hopfällbar aluminiumställning – 2 A1-affischer medföljer – Livfullt färgtryck – Skyddsark medföljer

Två skyltar till priset av en
Du kanske ska göra reklam för en rea, meddela att ni nyöppnar, eller berätta om era nya varor – då gör det mångsidiga A-stället jobbet. Dessa affischställ är perfekta för restauranger, detaljhandeln, gallerier, evenemang med mera. Visa 2 affischer med 1 skylt och maxa reklamytan (affischer ingår med A-stället). Och när du vill ha nya budskap är det bara att byta ut affischerna.

Vädertåliga affischer
Våra A-ställ visar upp affischer i A1-storlek av vädertåligt material på 170 g/m², med en slät, matt finish. Skyddsarken ger extra vädertålighet – det gör att skylten kan användas utomhus, bara den står i lä. Om du behöver en stadigare skylt för utebruk kan du titta närmare på våra gatupratare.

Designprocess
Nybörjare när det gäller A-ställ? Börja då med att utforska vårt sortiment av helt anpassningsbara designer för gatuskyltar med bland annat branschspecifika alternativ. Anpassa vald design med viktiga delar som företagsnamn, logotyp och ett unikt meddelande. Sedan kan du också välja till ett genomskinligt ark för att skydda A-stället. Vi tar hand om resten, och när din snygga och professionella skylt levereras är den genast färdiga att användas.

A-ställ för utebruk

VistaPrint erbjuder A-ställ designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign