Loading...

Visningsprodukter för mässan

Väck uppmärksamhet på platser med många besökare med en mässmonterdesign som gör det bästa av varje vinkel (och möjlighet).

Popupväggar
 
Roll-ups
 
 
Flaggor
 
A-ställ för utebruk
 
 
 

Dukar för mässbord och visningsprodukter för mässan

Mässdukar
 
Löpare
 
Kapaskivor
 
 
Då var det jul
Från presentguider till den perfekta förpackningen – lägg mindre tid på att leta och mer på att ge.
Julkort
Presentguide
Förpackningar till jul

Gör ett bra intryck med en mässmonter i toppklass.

Redo att nå fram genom sorlet och konkurrensen vid mässor och PR-evenemang? Vistaprints fullt anpassningsbara visningsprodukter för mässan kommer till din hjälp. Nu kan du skapa en proffsig, matchande look för hela mässmontern, från stora fonder och banderoller till mindre skyltar för mässbord. Allt är framtaget för att hjälpa dig att ta dig an varje möte med en känsla av trygghet som märks.

När du ska börja designa din mässmonter, tänk på storleken och omfattningen av evenemangen som du deltar i. Står ditt mässbord mitt i en stor mässhall? Skaffa dig en fond med en popupvägg med ditt varumärke på, eller vinn förbipasserandes uppmärksamhet med en roll-up (som du kan sätta upp på bara 90 sekunder). Om du har en väggyta att arbeta med, kan du göra mesta möjliga av den med en inbjudande vinylbanderoll. Oavsett kan du fortsätta att utveckla din look med mässdukar, bordsskyltar med mera. Vad du än behöver finns vi här med anpassningsbara designalternativ och ett team experter till hands om du har frågor eller vill ha råd.