Loading...
bruna papperspåsar med logga

Papperspåsar

Ge kunderna en möjlighet att bära hem sina inköp och visa upp er logotyp på specialdesignade påsar. Mer information

Fetching compatible options
Storlek (B x D x H)
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Specialdesignade papperspåsar hjälper till med marknadsföringen. 

– 2 storlekar – 2 typer av papper – Vridna handtag – Skarpt fyrfärgstryck – Färgtryck på båda sidor – Klarar varor på högst 5 kg

Mångsidiga och praktiska påsar

Uppdatera med papperspåsar med ditt varumärke på. Personliga förpackningar ger en snygg och enhetlig look och gör det enkelt för folk att se att dina kunder har handlat hos just dig. Dessutom har vi många olika papperspåsar till helgerna med olika teman att välja mellan: snöflingor, jul och tomtar – de sprider garanterat glädje i december.

Lättvikts och smidiga

Våra specialdesignade papperspåsar finns i två storlekar och 4 tryckfärger och passar bra till alla typer av tillfällen, högtider, födelsedagar och till reklamgåvor. De är enkla att anpassa och du kan välja mellan vitt och brunt kraftpapper. Det vridna handtaget ger en klassisk look och hjälper ditt varumärke att nå ut till nya grupper.

Designa på ett enkelt sätt

Redo att skapa personliga papperspåsar? Börja med att utforska vårt galleri med fullt anpassningsbara designmallar, även temamallar efter säsong. Hitta en design du gillar och gör den till din egen med unika detaljer. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina papperspåsar levereras redo att göra intryck.

personliga papperspåsar

VistaPrint erbjuder Papperspåsar designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign