Loading...

Sätt lite glans på varje försäljningstillfälle eller reklamgåva med lyxiga papperspåsar med upphöjt folietryck.

  • Fyra storlekar
  • Fyra färgalternativ på påsarna
  • Fem färgalternativ för upphöjt folietryck
  • Gjorda av infärgat papper
  • Handtag av bomullssnöre
  • Normalt återvinningsbara

Upphöjt folietryck levererar
Gör ett starkt första intryck på dina kunder med förpackningar av hög kvalitet som speglar ditt varumärke. Det upphöjda folietrycket mot det infärgade pappret ger din design djup och struktur på påsarna – för att inte tala om stil. Uppgradera kundernas upplevelse enkelt med specialdesignade lyxiga presentpåsar.

Mångsidiga och lyxiga papperspåsar
Välj mellan fyra olika storlekar, fyra färger och fem slags upphöjt folietryck. Våra lyxiga papperspåsar kan skräddarsys efter vad som passar just ditt varumärke. Handtagen i färgmatchande snöre knyter ihop designen och ger påsarna en elegant finish. Den eleganta och iögonenfallande stilen gör dem till det perfekta valet för boutiquer och smyckesbutiker och kan också ge en extra lyxig känsla till presenter på utställningar och evenemang.

Enkel design med perfekt resultat
Dags för lite folietryck? Hur gör vi egentligen ett upphöjt folietryck? Bra fråga. Din design kommer att tryckas på påsen med hjälp av en värmeplatta som ger ett tryck med struktur och lyxig känsla. För att komma igång kan du välja en anpassningsbar designmall ur vårt galleri eller ladda upp din egen design eller logotyp. Vad du än bestämmer dig för kommer våra lyxiga presentpåsar att tryckas professionellt och levereras till din dörr redo att visas upp.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign