Loading...

Sätt lite glans på varje försäljningstillfälle eller reklamgåva med lyxiga papperspåsar med upphöjt folietryck.

  • 4 storlekar
  • 4 färgalternativ på påsarna
  • 5 färgalternativ för upphöjt folietryck
  • Gjorda av infärgat papper
  • Handtag av bomullssnöre
  • Återvinningsbara

Snygga till din paketering
Gör ett starkt första intryck på dina kunder med förpackningar av hög kvalitet som speglar ditt varumärke. Det upphöjda folietrycket mot det infärgade pappret ger din design djup och struktur på varje påse – för att inte tala om stil. Uppgradera kundernas upplevelse enkelt med specialdesignade lyxiga presentpåsar.

Mångsidiga, exklusiva påsar
Våra lyxiga papperspåsar finns i 4 storlekar, 4 färger och med upphöjt folietryck i 5 olika färger och gör ett sofistikerat intryck. De är det perfekta alternativet för butiker, smyckesaffärer, utställningar och evenemang. Dessutom har du hela påsens utsida att trycka på – det betyder massor av marknadsföringsutrymme.

Enkel design med snyggt resultat
Redo för upphöjt folietryck? Hur gör vi egentligen ett upphöjt folietryck? Bra fråga. Din design kommer att tryckas på påsen med hjälp av en värmeplatta som ger ett tryck med struktur och lyxig känsla. För att komma igång kan du välja en anpassningsbar designmall ur vårt galleri eller ladda upp din egen design eller logotyp. Vad du än bestämmer dig för kommer våra lyxiga presentpåsar att tryckas professionellt och levereras till din dörr redo att visas upp.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign