Loading...

Vinpåsar

Lyft fram ditt varumärke med påsar av kraftpapper till vinflaskor. Mer information

Fetching compatible options
Färg
Tryckfärger
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Visa upp din logotyp på presentförpackningar till vin, perfekta till gåvor och reklampresenter. 

– Storlek: 140 x 380 x 90 mm – Återvinningsbart kraftpapper – Fem färger på påsen att välja mellan – Fyra tryckfärger att välja mellan – Handtag i tvinnat papper – Antal från 100 till 500 – FSC-certifierad produkt: Tillverkad av material från ansvarsfullt skogsbruk

Flaskpåsar med varumärke   De passar flaskor och marknadsför ditt varumärke långt efter att kunderna har lämnat tillställningen. Våra flaskpåsar är skräddarsydda för vinflaskor och spritflaskor, samtidigt som de marknadsför ditt varumärke varje gång de används (eller återanvänds). Låt kunder och personal sprida budskapet om ditt varumärke.

Fängslande färger
De är framtagna för just flaskor men våra specialdesignade flaskpåsar ser bra ut var de än används. De fem färger du kan välja mellan är starka och bleknar inte, och de tvinnade handtagen i papper matchar fint. Och du kan få enfärgat tryck (välj mellan fyra olika färger) på ena sidan, så att påsen och din logotyp syns på evenemang, mässor med mera. Våra presentförpackningar för vinflaskor är traditionella men eleganta och bra när du vill marknadsföra ditt varumärke – de är återvinningsbara, återanvändningsbara och passar bra som presentpåsar. 

Design på ett enkelt sätt
Redo att sätta igång? Det kan knappast bli enklare att skapa egna, unika presentpåsar till flaskor. När du har hittat den perfekta påsen och den färg du vill trycka med är det bara att ladda upp din logotyp och andra detaljer. Sedan tar vi hand om processen, och trycker och levererar dina presentförpackningar för vin hem till dig. 

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign