Förändringarna är här, och de är bra

Nu är vår nya webbplats live. 

Du kommer att upptäcka att VistaPrints nya webbplats är lättare att använda och att det går snabbare att hitta de produkter du är ute efter. Dessutom får du tillgång till mängder av helt nya produkter.  

Frågor och svar

Hur loggar jag in?

Precis som på vår gamla webbplats kan du logga in längst upp till höger på sidan. Om du har glömt ditt lösenord klickar du på Glömt lösenord på inloggningssidan, så skickar vi ett mejl där du kan återställa det.

Har mina kontouppgifter sparats?

Ja, alla dina sparade uppgifter, som adresser och sparade betalningsmetoder, kommer att finnas på ditt konto när du loggar in.

Kan jag fortfarande komma åt mina gamla designer och uppladdade bilder?

Ja. Du kommer fortfarande att kunna se alla dina tidigare designade produkter i Mina projekt. Alla tidigare uppladdade bilder finns tillgängliga i Mina uppladdningar. Men vår kalenderupplevelse har förändrats, så du kommer att behöver börja om med dina kalenderprojekt. Du kan alltid kontakta vårt team om du har problem med att komma åt en gammal design eller har någon fråga.

Kan jag fortfarande se min beställningshistorik?

Ja, din beställningshistorik sparas, så du kommer att kunna se den på ditt konto när du har loggat in.

Hur kan jag hitta produkten jag letar efter?

Även om vår layout ser lite annorlunda ut kan du fortfarande hitta alla produkter du kan behöva längst upp på sidan. Du kan också använda sökfältet om du letar efter något specifikt.

Kan jag designa produkter i mobilen?

Ja. Vi har gjort några uppdateringar av vår designstudio för att göra det enkelt för dig att ladda upp och designa din produkt i din mobil eller surfplatta.

Vi finns här för att hjälpa dig

Vi vet att det är en förändring, men vårt team finns alltid här om du behöver någon hjälp. Kontakta gärna vårt team eller ta en titt på hjälpcentrets frågor och svar för mer information.

Vad har ändrats på webbplatsen?

Här beskriver vi några av de stora förbättringar som vi har gjort av webbplatsen.

Helt nya produkter

Vi erbjuder mängder av nya produkter på vår nya webbplats. Tack vare att vi utökar vårt produktsortiment kan du hitta fler produkter som kan hjälpa ditt företag att utvecklas eller som du kan överraska vänner och familj med.

Studioförbättringar

Vi har gjort många förbättringar av vår designstudio för att göra designprocessen mycket smidigare. Vi har även lagt till en direkthjälpsfunktion – så behöver du designhjälp medan du skapar din egen produkt är den bara ett klick bort.

För detaljerade uppdateringar om vad som har förändrats i vår studio, se vårt Hjälpcenter.

Statusfält för beställning

Nu kan du snabbt se statusen för din beställning. När du är inloggad kan du snabbt se om din beställning har skickats och ett beräknat leveransdatum – allt från startsidan.

Förbättrad sökfunktion

Vi har förbättrat sökfältet längst upp på sidan. Vad innebär det för dig? Nu kan du se förslag för dina sökningar direkt. De optimerade resultaten gör att dina sökningar går betydligt snabbare.

Tre miljoner nya ikoner

Vi har lagt till många nya ikoner i designstudion. Tre miljoner för att vara exakt. Det innebär att du kan välja bland en stor mängd designer för att få din unika skapelse att sticka ut.

Nya produktbeskrivningar

Våra produktsidor har ändrat utseende. Vi har uppdaterat layouten för att göra det enklare för dig att hitta det du behöver snabbt. Information som specifikationer, mallar, alternativ, vanliga frågor och svar samt recensioner är ordnade i sektioner så att du kan växla mellan dem utan att behöva bläddra ner på sidan. Dessutom hittar du all viktig information om pris, tillgänglighet och alternativ längst upp så att du kan koncentrera dig på att sätta igång med din design.

Nya designtjänster

Nu kan du samarbeta med en designer via 99designs från VistaPrint. Samarbeta med en professionell designer för att skapa en ny logga eller design till ditt företag, och bygg ditt varumärke med unik design.

Hjälp när du behöver den

Hvis du har Om du har några frågor, besök vårt Hjälpcenter. Och som alltid finns vi här för att hjälpa dig om du behöver det, via e-post eller livechatt. Du kan även ringa oss på 020 88 15 60