Personliga julklappsidéer till alla på din lista

Beräknad lästid: 4 minuter

Julen handlar om att ha kontakt med nära och kära och antingen träffas eller skicka omtänksamma gåvor och hälsningar. Och just nu gläds vi mer än någonsin åt att tillbringa tid tillsammans. Den här tiden på året är perfekt för att fira speciella personer i ditt liv och visa dem hur viktiga de är för dig.

Som alltid ser julen ut att bli en hektiskt tid. Deadlines i slutet av året närmar sig, evenemang behöver planeras och, kanske viktigast av allt, julklapparna behöver handlas. Men det sista du vill göra är att stå i långa köer bara för att hugga tag i något från hyllan som inte känns lika speciellt som personen du ska ge det till. Varför inte göra det mer personligt i år? Visa dina nära och kära att du känner dem väl genom att ge dem något som bara de skulle bli glada för.

En så omtänksam gest behöver inte vara särskilt svår eller tidskrävande. Det finns många snabba och enkla sätt att ge unika, personliga gåvor till alla du tycker om. Visa dem hur mycket du bryr dig om dem utan att hoppa över något annat på din att göra-lista.

Till att börja med får du här en lista över bra och anpassningsbara gåvor. Sedan kommer vi att visa dig några roliga sätt att göra den perfekta presenten till var och en på din lista.

  1. Specialdesignade fleecefiltar
  2. Fotoböcker
  3. Fotomuggar
  4. Personliga kuddar
  1. Julkort
  2. Väggkalendrar
  3. Kanvastavlor
  4. T-shirts

1. Skräddarsy en vinterfavorit med en specialdesignad fleecefilt.

Hjälp din bästis som alltid fryser att känna julens värme med en fleecefilt – specialdesigna den med ett roligt eller gulligt foto som väcker minnen. En pläd i färg är en praktisk men ändå personlig gåva som för tankarna till julens mys och bekvämlighet. För många minnen att välja bland? Skapa ett kollage av bilder med våra lättanvända mallar, och lägg till ett personligt budskap.

2. Dela favoritminnen av dina favoritpersoner med fotoböcker.

Fira årets roliga – och roande – ögonblick med fotoböcker. I år blir de där ”perfekta stunderna” ännu mer uppskattade. Varför inte dokumentera dem alla i unika fotoböcker som representerar speciella personer och platser i ditt liv? Genom att skapa fotoböcker till dem du tycker om låter du dem återuppleva kära minnen.

3. Inspirera en vän eller kollega med en kaffemugg.

Om du letar efter en gåva till personer i ditt liv som alltid är i farten, kan du pröva att designa en kaffemugg som passar dem perfekt. Välj ett foto från deras favoritplats, en ögonblicksbild av deras käraste eller en bild på ett älskat husdjur. Det blir ett oslagbart roligt och unikt sätt att få någons morgon att börja på rätt sätt och påminna om hur mycket du uppskattar personen.

Tips från Vistaprint

Ska du ge bort muggar till medarbetare eller kunder? Lägg till din företagslogga för att påminna om ditt varumärke varje morgon året runt.

4. Lägg till hemmakomfort med en personlig kudde.

Ge bort en specialdesignad kudde … du kan till och med lägga till ett foto på varje sida! Det här är ett perfekt sätt att ge foton från födelsedagar, bröllop, semestrar och familjesammankomster nytt liv för att bevara kära minnen och göra dem synliga varje dag.

5. Skicka ett julkort som verkligen andas *du*.

Dela dina julkänslor med ett hjärtligt och personligt kort. Med så många sätt att specialdesigna dina kort på, som med silverfärgat folietryck eller vågiga kanter, är ett julkort ett enkelt, budgetvänligt sätt att sprida julglädje … och nå ut till nära och kära, även om ni inte kan träffas på riktigt.

6. Sprid leenden som varar hela året med en specialdesignad väggkalender.

Visa någon du håller kär att du tänker på personen året om med en väggkalender. Kalendrar behöver inte bara bestå av bilder på dina barn … Låt kreativiteten flöda genom att använda estetiskt tilltalande mönster, inspirerande citat, landskapsbilder, interna skämt och roliga bilder av ditt ”gäng” för att samla minnen och pryda en tom vägg med något snyggt och funktionellt.

7. Skapa kanvastavlor av barnens konst.

Barn skapar så underbara konstverk, men det kan vara svårt att hitta sätt att visa upp dem på … förutom att sätta upp mästerverken på kylskåpet. Fota eller skanna i stället av barnens konstverk för att göra skapelserna till tredimensionella kanvastavlor. De här specialdesignade kanvastavlorna blir omtänksamma, unika gåvor till den andra föräldern, dina egna föräldrar, fastrar, morbröder och vänner med flera. Och tänk på hur stolta dina barn kommer att bli när de ser sina konstverk hänga på väggen!

8. Välj en fotopresent att ha på sig … en T-shirt!

Skapa en helt specialdesignad T-shirt till någon i ditt liv. Designa en T-shirt med ett foto på dina barn (bra present till mor- och farföräldrar) eller ett älskat husdjur (perfekt till alla tokiga hussar och mattar). Eller se tillbaka på året som gått med humor. Gjorde du och din bästa vän en rolig resa, eller hade ni kanske en fantastisk spelkväll hemma? Designa en T-shirt med en bild som får er att minnas. Har din syster gift sig? Ladda upp ett av hennes bröllopsfoton eller en bild från möhippan.