Personliga studentkläder till dig och dina klasskamrater inför studenten 2021

Beräknad lästid: 2 minuter

Du klarade det! De senaste månaderna har du suttit med näsan i böckerna, överlevt ett gäng nervösa muntliga presentationer, svarat på otaliga tentafrågor, förlitat dig på kaffe och suttit uppe hela nätterna och pluggat samtidigt som du försökt motstå att titta igenom hela säsonger av de senaste Netflix-serierna. Och äntligen har du fått dina slutbetyg och kommer faktiskt att ta studenten om bara några veckor.

En sak är säker – du kommer att vilja fira och du kommer att vilja minnas den här dagen för alltid. Oavsett om du är ute efter något litet och symboliskt, något sentimentalt eller något roligt har vi satt ihop en lista av studentkläder som sätter extra prägel på årets studentfiranden. Vad sägs om specialdesignade T-shirts där trycket är ett fånigt citat, en ledig huvtröja med hela klassen uppradad framtill eller kanske en gullig mugg med dig och dina bästa vänner på senaste skolutflykten?

Läs vidare och gör dig redo att skapa stilfulla, minnesvärda kläder som garanterar leenden och blödiga hjärtan på din stora dag och långt därefter.

Ropa ut det till alla och envar med matchande T-shirts

Låt fantasin flöda, och skapa sentimentala och roliga T-shirts för studentdagen. Du vet de där personerna i klassen som du inte är tillräckligt nära för att hålla kontakten med, men som du alltid har tyckt väldigt mycket om ändå? Ska vi vara realistiska kan det här vara sista gången du träffar flera av dem på länge, så se till knäppa några skojiga bilder av er alla tillsammans och sätta dem på en specialdesignad student-T-shirt. Eller varför inte några specialdesignade T-shirts med en rolig fras som har blivit till ett internskämt mellan dig och dina klasskompisar?

Låt studentmuggen göra dig stolt varje dag

En studentmugg fungerar som en daglig påminnelse om att du nu officiellt är vuxen. Du kommer antagligen aldrig att skaffa ett sånt där porträtt som mycket väl kan komma att hänga på dina föräldrars vardagsrumsvägg de kommande 30 åren eller så. Men dina föräldrar kommer garanterat att vilja minnas den här stora dagen för evigt (precis som du!), så varför inte satsa på något lite mer diskret istället, som en kaffemugg? En mugg med dig och ditt största studentleende kommer helt klart att få både dig och dina föräldrar att snyfta av stolthet till morgonkaffet.

Låt tygpåsen föra ordet

Lägg till ett personligt budskap eller ett klassfoto, så har du förvandlat en ordinär tygpåse till en unik studentartikel. Åh, och nu när du är på väg in i vuxenlivet och ska börja göra saker som en vuxen (som att pendla till jobbet, göra matinköp eller kanske rent av tvätta) kan en tygpåse vara precis det du behöver. De är tillräckligt tuffa för att inte förstöra din image och samtidigt praktiska nog att rymma arbetsgrejerna, lunchlådan, räkningar, bilnycklar, inköpslistor, vitaminer, solskydd … ja, i stort sett allt som vuxna har i sina väskor.

En mysig studenthuvtröja håller dig varm

Huvtröjor är perfekta för fester och evenemang utomhus, så om det råkar bli lite kallt på studentdagen kanske du vill komplettera klass-T-shirten med en klasshuvtröja för kvällens tillställning. Lägg till ett foto av hela klassen, ett stort porträtt av världens bästa mattelärare eller håll allt superenkelt med bara skola, år och klass och få en klassisk look.

Tips från Vistaprint

När du ser tillbaka på det här hektiska sista året på gymnasiet kommer du nog att bli nostalgisk. En sak är säker: du kommer att vilja minnas det för alltid, och med personliga studentkläder kan du göra just det.

Behöver du fler idéer på specialdesignade plagg? Kolla in hashtaggen #madewithvistaprint och se vad andra har skapat.