Loading...

Skapa unika designer som skimrar och glänser med holografiska klistermärken

  • 15 storlekar 
  • 5 former, inklusive ett anpassat alternativ  
  • Holografisk, regnbågsfärgad plast
  • Fyrfärgstryck 
  • Från 10 till 10 000

Använd holografi överallt
Om du vill ge din logotyp lite extra glans eller skapa roliga klistermärken till ditt nästa evenemang – prova att göra dina klistermärken holografiska. Kanske har du personliga bilder eller designer som du vill ge lite extra glitter för partypåsar eller onlinebeställningar. Holografiska klistermärken är designlösningen du har letat efter.

Fånga ljuset och andras blickar
De holografiska klistermärkena är tillverkade av väderbeständig polypropylen och har en speglande regnbågseffekt – det ger dem ett unikt utseende som fångar både ljuset och dina kunders blickar. Ge bort dem i kassan eller använd dem för att marknadsföra ett speciellt evenemang. Och tack vare att du kan beställa så få som 10 stycken kan du få ett prov innan du bestämmer dig för att göra en större beställning.

Använd en mall eller ladda upp din egen design
Välj form för att börja designa. Om du väljer en standardform kan du antingen titta på våra anpassningsbara mallar eller göra din egen design. Om du väljer att specialdesigna formen laddar du upp din logotyp eller bild, så skapar vår designstudio automatiskt en anpassad beskärningslinje för klistermärket, och sedan kan du göra fler anpassningar om du vill. Se slutligen till att inte använda designer med enfärgade bakgrunder och undvik jpeg-filer. Välj .PDF- eller .PNG-filer istället. Det gör att du får det holografiska utseende som du vill ha.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign