Loading...

Håll borden rena – och kunderna engagerade – med specialdesignade bordstabletter.

  • NYHET: Fler papperstyper att välja mellan
  • Storlek: 420 x 297 mm
  • Tre pappersalternativ
  • Vågrät orientering
  • Livfullt färgtryck
  • Antal från 50 till 10 000

Glada kunder ger glad servispersonal
Till alla barmästare, restaurangägare och kaféinnehavare: Letar du efter ett kul och prisvärt sätt att skydda bord eller bardisk från fläckar från mat och dryck? Specialdesignade bordstabletter gör det enklare för personalen att städa men de hjälper dig också att göra reklam för dina produkter och kan vara ett sätt att engagera kunderna på. Tryck med rätter från menyn, ditt varumärke, lite underhållning med mera så att din verksamhet går som smort – och så att gästerna kommer tillbaka om och om igen.

Specialdesignat skydd
Våra bordstabletter kan anpassas på flera olika sätt, med tryck på framsidan och tre olika slags papper att välja mellan. Se vårt senaste tillskott: vattentätt papper, känt för att vara slitstarkt och tåla vatten. Du kan också välja den lite lyxigare känslan hos softtouch-ytan, det är bordstabletter med ett tjockt, sammetsliknande laminat som får färgerna att lysa, samtidigt som bordsytan skyddas. Behöver du en yta att spela spel eller pyssla på? Våra matta bordstabletter passar perfekt när man vill rita eller skriva.

Smidig designprocess
Titta igenom vårt stora sortiment bordstabletter som du kan anpassa och börja skapa din egen utifrån våra mallar. (Har du redan en egen design redo? Klicka på alternativet ”Ladda upp design”.) Gör designen till din genom att lägga till en meny eller QR-kod och alla dina egna specialdetaljer. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck, paketering och leverans av dina specialdesignade bordstabletter. Du tar emot den färdiga produkten – snygg och fräsch – redo att användas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign