Loading...

Håll borden rena – och kunderna engagerade – med specialdesignade bordstabletter.

  • Storlek: 420 x 297 mm
  • 2 pappersalternativ
  • Liggande format
  • Livfullt färgtryck
  • Från 50 till 10 000 stycken
  • FSC®-certifierad produkt: Har tillverkats av material från ansvarsfullt skogsbruk

Nöjda kunder, nöjd personal
Uppmaning till alla bar-, restaurang- eller caféägare: Letar du efter ett kul och prisvärt sätt att skydda bord och bardisk från fläckar från mat och dryck? Specialdesignade bordstabletter hjälper inte bara personalen med städningen – de lyfter även fram dina produkter och ser till att kunderna hålls engagerade. Lägg till menyalternativ, varumärkesinnehåll, underhållning och annat för att se till att din verksamhet går bättre – och att dina kunder kommer tillbaka.

Anpassat skydd
Våra bordstabletter har helt anpassningsbart tryck på framsidan. Dessutom kan du välja mellan två pappersmaterial. Våra bordstabletter med softtouch-yta är ett mer exklusivt alternativ med ett speciellt utseende och en speciell känsla. De har ett tjockt, sammetsliknande laminat som skyddar borden och framhäver färger. Men om du vill använda spel och aktiviteter i din design så är matta bordstabletter ett bättre alternativ att rita på.

Smidig designprocess
Om du vill börja skapa dina personliga bordstabletter kan du upptäcka vårt sortiment av helt anpassningsbara mallar. (Om du har en egen design kan du klicka på alternativet Ladda upp design.) Gör designen unik genom att lägga till en meny eller QR-kod och alla dina egna detaljer. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck, paketering och leverans av dina specialdesignade bordstabletter. Du tar emot den färdiga produkten – fräsch och proffsig – redo att användas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign