Loading...

Sätt fönstren i arbete med perforerade klistermärken.

– 9 storlekar – Kvadratiska och rektangulära former – Perforerad plast – Vattenavvisande och vädertåliga – Fästs på glasets utsida – Monteringsskrapa kan köpas till i kassan – Enkla att sätta upp

Fönster som uppskattas
Jobbar du i butik eller på kontor med stora fönster eller glasväggar? Få ut så mycket som möjligt av ytan och marknadsför reor eller företagets öppettider med perforerade bildvåder av vinyl på fönstren. Inbjudande klistermärken kan locka kunder att se vad ni säljer – och gör fönstershopping hos dig ännu lite roligare.

Klistermärken till alla typer av fönster
Våra klistermärken är perfekta för att locka till sig blickarna på de som går förbi, samtidigt som de skyddar mot insyn. Mikroperforeringen gör att du kan titta ut från insidan, men inte se in från utsidan. Det skyddar både mot solens strålar och mot nyfikna blickar. Dessutom är de lätta att sätta upp: sätt bara klistermärket på ett rent, torrt fönster och använd monteringsskrapa för att trycka bort eventuella bubblor. Och om du gör fel kan du enkelt ta bort klistermärket och sätta tillbaka det igen.

Intuitiv designstudio
Är du redo att skapa ditt perforerade klistermärke? Välj orientering och form, och titta sedan igenom alla våra specialdesigner och hitta den du tycker bäst om. Har du redan en design? Inga problem – ladda upp den så guidar vi dig igenom processen. När du är nöjd med resultatet trycker och levererar vi ditt klistermärke så att du kan skylta med det.

Recensioner

2 recensioner
Write a Review
Betygsfördelning
 • 5 stjärnor
  1
 • 4 stjärnor
  0
 • 3 stjärnor
  0
 • 2 stjärnor
  0
 • 1 stjärna
  1


Recenserad av 2 kunder

Inte bra

13 dec. 2023 | Bouchra | Verified Buyer

Inte som förväntat Texten syns knappt

Svar från Vistaprints kundserviceteam:

Hej! Beklagar att du inte är nöjd med din beställning! Vi kan såklart hjälpa dig att ordna till detta så att du får en produkt som fungerar, men vi behöver att du kontaktar oss direkt så att vi kan kolla tillsammans och se till att du blir nöjd! Kontakta oss direkt via telefon, chat eller e-post så hjälper vi dig vidare. Vänliga hälsningar, VistaPrint Kundtjänst

Inte bra

Perfekt

23 nov. 2023 | David | Verified Buyer

Perfekt


Visar recensioner 1-2

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign