Loading...

Specialdesignade dekaler

Gör väggar till reklamytor med hjälp av dekaler.
 
Fönsterdekaler för företag
 
Personlig bildekal dörr i blått
 
Färgglad bildekal för fönster
 
 
 
Anpassningsbar väggdekor i svart
 
Specialdesignade golvdekaler till butiker
 
Mässa
Allt du behöver för att sticka ut och locka folk på nästa evenemang.
Beställ till mässan 

Förvandla fönster, väggar, bilar och golv till marknadsföring med hjälp av slitstarka klistermärken.

Letar du efter ett nytt sätt att sprida kunskap om ditt företag på? Ta en titt på våra dekaler, vi har specialdesignade vinylklistermärken och PVC-fria material. Färgglada och inbjudande fönsterdekaler syns när folk går eller kör förbi din lokal och kan locka dem att komma tillbaka senare. Om du kör bil mycket i jobbet kan bildekaler bidra till ökad synlighet bland medtrafikanterna. Och när du behöver förmedla säkerhetsinformation till dina kunder är golvdekaler ett säkert kort.

Börja med att välja dekaldesign i vårt stora sortiment och lägg sedan till detaljer på våra PVC-fria dekaler eller vinylklistermärken. Ska du utnyttja fönsterytorna i butiken eller på kontoret? Specialdesigna vinylklistermärken och dekaler med era öppettider och kontaktuppgifter. Är det bilen som ska få specialdesign? Sätt på dekaler med företagsnamn, logotyp och webbadress. Våra vinylklistermärken är hållbara och framtagna för att sitta ordentligt, och vårt proffsiga dekaltryck gör att dekalerna syns när du är ute och kör. När du vill ta bort dem är det enkelt gjort – utan kladd eller ränder.

Vanliga frågor och svar

Vi rekommenderar ”våt applicering” i 4 steg:

  1. Gör ren ytan där dekalen ska sitta.

  2. Blanda varmt vatten med diskmedel och vät ytan.

  3. Dra av skyddspappret på dekalens baksida och applicera sedan dekalen på den våta ytan.

  4. Släta ut dekalen från mitten och utåt med antingen en monteringsskrapa eller en annan rak kant för att pressa ut bubblor och vatten.

Vi har både dekaler som fästs på insidan och dekaler som fästs på utsidan, välj det du föredrar. Dekaler med självhäftande framsida, som sätts på glasets insida, har trycket på den självhäftande sidan. Dekaler med självhäftande baksida, som sätts på glasets utsida, har trycket på dekalens framsida.

Våra vinylklistermärken för bilar har transparent polyakrylat. Det är ett tryckkänsligt, borttagbart fästmedel som sitter fast – men inte skadar lacken.

Det handlar faktiskt bara om vad du själv föredrar. Med det sagt är det några saker vi rekommenderar att du tänker på:

– Om bilen är nylackad bör du vänta minst 30 dagar innan du applicerar någon dekal på bildörren – eller välj en fönsterdekal istället.

– Om fordonets färg är densamma som din företagslogotyp bör du noga tänka igenom om en transparent dörrdekal verkligen är ett bra val. Då syns din logotyp bättre på vita dörrdekaler eller på fönsterdekaler.

– Fönsterdekaler ska aldrig placeras på vindrutan, på framrutor eller på rutor där du behöver ha fri sikt när du kör eller backar.

Dessa dekaler är inte avsedda för andra ytor än glas, bildörrar, fönster och vissa typer av golv. Om du vill sätta klistermärken på andra typer av ytor kan våra andra dekaler fungera. Här har vi lite mer information om var du kan sätta våra olika slags dekaler:

– Fönsterdekaler: Endast på glas

– Väggdekor: Målade gipsväggar, plast, kakel, slät metall, förseglad betong och lackat trä.

– Bildekal fönster: Endast på glas

– Bildekal dörr: Utanpå bildörrar.

– Golvdekaler: Parkett, vaxad vinyl, laminat, förseglad betong.

Våra dekaler är enkla att flytta på men vi rekommenderar inte att du flyttar på dem för ofta. Det kan medföra att damm och skräp fastnar på den självhäftande sidan och det i sin tur kan leda till bubblor.

Börja med att välja den typ av dekal som passar dig bäst. Sedan kan du skapa en dekal i vår lättanvända designstudio – eller ladda upp en egen. Det är viktigt att teckensnittet är tillräckligt stort, så att det går att läsa, och att dekalen har gott om tom yta, så att den inte ser rörig ut. Och glöm inte att lägga till logotyp, kontaktuppgifter och företagsnamnet. Behöver du fler designtips? Läs våra artiklar om butiksskyltar och skyltdesign.