Loading...

Väggdekor, golv- och fönsterdekaler

Gör synliga platser till reklamytor. 

Mallar till fönsterdekaler 

Titta igenom alla våra olika mallar med teman och specialmallar för olika branscher, och anpassa så att de passar dina behov.
Smidig applicering utan luftbubblor 
Våra klistermärken och dekaler är lätta att fästa och kan enkelt tas bort – oavsett om de ska sättas på fönster, väggar eller golv.
Mer info

Klistermärken och dekaler med en proffsig look

Fönsterdekaler
Bäst till: Kan användas inomhus och utomhus – med starkt och hållbart klister.
Statiskt häftande fönsterdekaler
Bäst till: Dekaler som ska kunna flyttas och tillfälliga kampanjer – med silikonklister som inte lämnar rester efter sig.
Perforerade fönsterdekaler i vinyl
Bäst till: Stora skyltfönster – vattenavvisande och vädertålig perforerad plast.
Väggdekorer
Bäst till: Väggar utomhus och inomhus – smidig applicering och lämnar inga märken vid borttagning.
Golvklistermärken
Bäst till: Vägvisning i butik och kampanjer – står emot vatten, repor och är halkfria.

Förvandla fönster, väggar, bilar och golv till marknadsföring med hjälp av slitstarka och specialdesignade klistermärken. 

Letar du efter ett nytt sätt att sprida kunskap om ditt företag på? Färgglada och inbjudande specialdesignade fönsterdekaler syns när folk går eller kör förbi din lokal och kan locka dem att komma tillbaka senare. Väggdekorer som du lätt kan flytta på är bra när du vill berätta om ditt företag och om tjänster och produkter på ett maxat sätt. Och om du är ute efter mer kreativa sätt att visa kunderna vägen genom butiken eller locka dem till avdelningar och kampanjer kanske specialdesignade golvdekaler är det du söker. Ska du utnyttja fönsterytorna i butiken eller på kontoret? Specialdesigna dekaler och klistermärken med öppettider och kontaktuppgifter. Har du plats för reklam ute? Sätt på dekaler med företagsnamn, logotyp och webbadress. Våra vinylklistermärken och PVC-fria klistermärken är slitstarka och framtagna för att sitta kvar. Och när du vill ta bort dem är det enkelt gjort – utan kladd eller ränder. 

Vanliga frågor och svar

Gör så här för att sätta fast klistermärken, dekaler, statiska dekaler enkelt och med så få luftbubblor som möjligt:

  1. Gör ren ytan som klistermärket ska fästas på så att den är fri från damm och skräp.
  2. Om du ska sätta upp en fönsterdekal på fönstrets insida ska du sedan spreja lätt med vatten på ytan. För alla andra klistermärken, statiskt häftande och vanliga dekaler kan du hoppa över det steget.
  3. Dra av skyddspappret på klistermärkets baksida och fäst märket på ytan. 
  4. Släta ut klistermärket från mitten och utåt med antingen en monteringsskrapa eller något annat med rak kant för att pressa ut bubblor och vatten.

Du gör på samma sätt om du ska sätta fast golv- eller väggdekaler, men hoppa över steg 2.

Vi har både dekaler som fästs på insidan och dekaler som fästs på utsidan, välj det du föredrar. Klistermärken med självhäftande framsida, som sätts på glasets insida, har trycket på den självhäftande sidan. Klistermärken med självhäftande baksida, som sätts på glasets utsida, har trycket på klistermärkets framsida. 

Dessa specialdesignade dekaler är inte avsedda för andra ytor än glas, släta väggar och vissa typer av golv. Om du vill sätta klistermärken på andra typer av ytor kan våra andra dekaler till stötfångare fungera. Här har vi lite mer information om var du kan sätta våra olika slags klistermärken: 

  • Fönsterdekaler: Endast på glas
  • Väggdekorer: Målade gipsväggar, plast, kakel, slät metall, förseglad betong och lackat trä. 
  • Golvklistermärken: Parkett, vaxad vinyl, laminat, förseglad betong.  

Våra specialdesignade klistermärken och dekaler är enkla att flytta när du sätter dit dem första gången, men vi rekommenderar inte att du flyttar på dem för ofta. Det kan medföra att damm och skräp fastnar på den självhäftande sidan och det i sin tur kan leda till bubblor. Undantaget är statiskt häftande fönsterklistermärken, som är framtagna för att kunna tas bort och sättas dit så mycket du vill.

Börja med att välja den typ av klistermärke eller dekal som passar dig bäst. Sedan kan du skapa ett klistermärke i vår lättanvända designstudio – eller ladda upp ett eget. Det är viktigt att teckensnittet är tillräckligt stort, så att det går att läsa, och att dekalen har gott om tom yta, så att den inte ser rörig ut. Och glöm inte att lägga till logotyp och viktig information som kontaktuppgifter och företagsnamn, eller hur mycket rabatt kunderna kan få på utvalda varor.