Loading...

Lägg till all produktinformation på ett personligt sätt med hjälp av hängetiketter.

– 4 storlekar – Storlek på förstansat hål: 4 mm (snöre medföljer ej) – 350 g/m² bestruket matt papper – Laminering tillgänglig (endast utvändigt) – Antal från 25 till 10 000 – FSC-certifierad produkt: Tillverkad av material från ansvarsfullt skogsbruk

Litet kort, massor av info
Letar du efter ett sätt att få dina produkter att synas på hyllor, ställ och i mässbås? Specialdesignade hängetiketter kan vara den detalj som gör skillnad. De är enkla att knyta på askar, påsar och kläder och visar upp din logotyp och lockar till sig uppmärksamheten. Och när en kund tittar inuti den vikta hängetiketten finns plats för detaljerad information: näringsinnehåll, skötselråd eller storlekstabeller. Du kan t.o.m. skriva lite om företagets historia – eller en oväntad detalj som visar din personlighet.

Enkla att anpassa och använda
Hängetiketterna finns i 4 storlekar och trycks på matt papper från ansvarsfullt skogsbruk, de är helt anpassningsbara och redo för dina val av detaljer. Du kan trycka information på insidan, eller lämna den tom och skriva något för hand, eller laminera utsidan för extra hållbarhet och en lite annorlunda stil. Vad du än föredrar kommer de här lyxiga hängetiketterna att ha förstansade hål så att de enkelt kan fästas med band eller snöre (medföljer ej).

Enkel designprocess
Redo att skapa dina egna hängetiketter? Vi hjälper dig att ladda upp din design i vår 3D-designstudio, där du kan lägga till din egen touch så att du får dem precis som du vill ha dem. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina vikta hängetiketter levereras klara att användas för att berätta om ditt varumärke.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign