Loading...

Skapa struktur och elegans för din design med hängetiketter med upphöjt folietryck

  • 4 former och 4 storlekar
  • Folietryck i guld eller silver
  • Folietryck endast på etikettens framsida
  • Storlek på förstansat hål: 3,17 mm
  • Från 25 till 5 000 stycken
  • Valfritt snöre (säljs separat)

Stå ut från mängden
Vi blir hela tiden överösta av annonser, erbjudanden och notiser, och det kan vara en utmaning att få sin verksamhet att synas. Hängetiketter med upphöjt folietryck hjälper dig att tränga genom bruset och visa upp en smakfull och raffinerad stil för dina kläder, smycken, matprodukter eller andra saker.

Framhäv viktig info
Ju mer uppseendeväckande du gör detaljerna på dina hängetiketter, desto mer minnesvärda och lätta att komma ihåg blir de för dina kunder. Framhäv viktig info som specialerbjudanden, produktinformation, evenemang och datum. Hängetiketter med upphöjt folietryck är mångsidiga och lätta att anpassa efter just dina produkter tack vare att de finns i 4 olika former och storlekar.

Designa utan problem
Redo att börja skapa dina hängetiketter med upphöjt folietryck? Börja med att utforska vårt galleri av designmallar. När du har valt en design kan du anpassa den efter din smak med de detaljer du tycker passar bäst. Vi tar hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Dina hängetiketter levereras med en proper och elegant look och är redo att visas upp.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign