Loading...

Färdigställ dina förpackningar på nolltid med varumärkesprofilerade taggar för påsförsegling.

  • 2 storlekar
  • Hål för upphängning tillgängligt
  • Hållbar kartong, 380 g/m²
  • Endast utvändigt tryck
  • Påsar ingår ej

Enkla och effektiva förpackningar
Behöver du ett snabbt och enkelt sätt att försegla dina produktpåsar och skapa en varumärkesprofilerad stil?? Eller kanske arrangerar du en säsongsrea och vill pynta dina produkter på ett speciellt sätt? Taggar för påsförsegling kan vara precis det du letar efter. Dessa märklappar erbjuder också ett utmärkt tillfälle att enkelt dela företagsinfo eller kontaktuppgifter, produktinformation eller kanske en ingredienslista.

Perfekt för detaljhandel och e-handel
Våra taggar för påsförsegling finns i 2 storlekar med eller utan hål för upphängning. Detta gör dem lämpade för en rad produkter som små modeaccessoarer, kakor och snacks eller varför inte smink. Om du säljer ditt egna hantverk eller hembakta produkter kan du använda taggar för påsförsegling för att ge dina förpackningar en professionell touch – redo att säljas online eller direkt från marknadsståndet.

Ladda upp en design
Börja med att ladda upp eget bildmaterial eller din logotyp med uppladdningsalternativet. Därefter kan du anpassa det mer och lägga till de sista detaljerna om du vill. Vi trycker och skickar din beställning så att du blir redo att sälja dina alster.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign