Loading...

Lägg till en specialdesignad presentetikett som den perfekta sista detaljen.

  • 85 x 55 mm
  • 5 pappersalternativ
  • Alternativ för enkelsidigt eller dubbelsidigt tryck
  • Livfullt färgtryck
  • Från 100 till 2 500 stycken
  • Kuvert kan väljas till

Snygga små detaljer Letar du efter sätt att ta presentinslagningen till nya nivåer? Våra specialdesignade presentetiketter hjälper dig att skapa ett enhetligt utseende för kartonger, påsar och presenter. Använd dem för flera olika syften – från personliga juletiketter till tacketiketter för produktförpackningar.

Precis rätt storlek
Våra personliga presentetiketter har plats för ditt namn, en företagslogotyp eller en rolig design, allt i den praktiska (och kompakta) storleken 85 x 55 mm. Varje etikett levereras med ett medföljande litet kuvert, som gör det enkelt att ge presenter och andra paket en proffsig touch.

Smidig anpassning
Är du redo att skapa dina etiketter? Börja med att bläddra igenom vårt sortiment av helt anpassningsbara mallar där det bland annat finns alternativ för företag eller privatpersoner. När du har hittat en favorit, anpassa den i vår egen designstudio och välj de alternativ som passar bäst för dig. Vi trycker, packar och skickar din beställning och levererar snygga och proffsiga presentetiketter klara att användas.

VistaPrint erbjuder Presentetiketter designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign