Loading...

Väggdekorer

Förmedla viktig information om hälsa, säkerhet och företaget med specialdesignade skyltar. Självhäftande vinyl designad för inomhusbruk. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Dela viktig information med anställda, kunder eller samhället i stort.

  • 6 storleksalternativ
  • 4 mm vinyl
  • Vatten- och reptåliga
  • Matt yta
  • Levande fyrfärgstryck

Letar du efter en ny metod för att sprida budskapet till många människor? Våra specialdesignade väggdekorer kan hjälpa dig. Det här självhäftande skyltalternativet kan hjälpa dig förvandla alla släta inomhusväggar till en möjlighet att sprida information: Du kan dela information om uppdaterade öppettider, påminna om social distansering eller till och med ett meddelande om stöd från omgivningen. Tack vare fyrfärgstryck på flexibel vit vinyl är din specialdesignade skylt fräsch och proffsig.

Redo att börja skapa? Upptäck vår samling av anpassningsbara mallar och hitta rätt design för dina behov. (Har du en som är redo att användas? Använd vårt enkla uppladdningsalternativ.) När du har lagt till dina egna detaljer kommer vi att trycka, paketera och leverera din beställning på ett proffsigt sätt – när den kommer fram är den redo att visas upp.

Väggdekorer

VistaPrint erbjuder Väggdekorer designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign