Loading...

Dela viktig information och reklambudskap med anställda, kunder eller samhället i stort.

– 6 storleksalternativ – Vatten- och reptåliga – Matt yta – Levande fyrfärgstryck – Monteringsskrapa tillgänglig i kassan

Förmedla budskap högt och klart
Letar du efter en ny metod för att sprida budskapet till många människor? Det här självhäftande skyltalternativet kan hjälpa dig förvandla alla väggar, både inomhus och utomhus, till en möjlighet att sprida information. Dot®-tekniken ger både jämn applicering utan bubblor och enkel borttagning utan märken. Applicera dekoren på en ren och torr vägg och ta bort eventuella luftbubblor med en monteringsskrapa. Och om du gör ett misstag kan du enkelt ta bort dekoren och sätta tillbaka den igen.

Alternativ som passar ditt varumärke
Oavsett vad du behöver dem för så kommer våra specialdesignade väggdekorer att väcka uppmärksamhet. Tack vare fyrfärgstryck på flexibel, vit och PVC-fri plast är din specialdesignade skylt fräsch och proffsig. Och tack vare de vatten- och reptåliga alternativen i sex storlekar kan du skapa skyltar med välkomsthälsningar, information om öppettider och tjänster samt mycket annat som tål tidens tand, både inomhus och utomhus.

Intuitiv designprocess
Redo att börja skapa? Ladda upp din design eller upptäck vår samling av anpassningsbara designmallar och hitta den som är rätt för dig. När du har lagt till dina egna detaljer trycker, paketerar och levererar vi dina dekaler på ett professionellt sätt, så att du kan förvandla dina väggar till möjligheter.

VistaPrint erbjuder Väggdekorer designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign