Loading...

Statiskt häftande dekaler

Nu har vi fönsterdekaler.


Nu har vi fönsterdekaler i vinyl.
Lätta att applicera, flytta om och ta bort – det är bara fördelar med de här dekalerna. Hållbar PET och silikon med alternativ för specialdesignad form. Mer information

Fetching compatible options
Storlek
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Uppdatera budskapet med snygga statiskt häftande dekaler.

– NYTT: Nu finns det specialdesignade former – 9 storlekar – Hållbar PET och silikon – Genomskinligt eller ogenomskinligt klistermärke – Kan flyttas och återanvändas – Lätta att applicera och ta bort – Monteringsskrapa som tillval i kassan

Lätta att flytta runt
Om du brukar byta budskap ofta – som när det är rea, vid specialerbjudanden och nya produkter – kan den här produkten vara rätt val för dig. Och de är lätta att flytta på också. Sätt dem på butiksfönstren, glasdörrar – alla släta och plana ytor går bra – och sedan kan du ta av dem och sätta någon annanstans istället.

Lätta att fästa
Vår flyttbara statiskt häftande dekaler är enkla att sätta upp. Fukta ytan, dra av pappret på baksidan och fäst. Du kan köpa till en monteringsskrapa att släta ut eventuella luftbubblor med. Dina statiskt häftande dekaler kan sitta uppe i upp till 2 år, och du kan flytta runt dem när du vill.

Lätt att designa
Börja med att titta runt på våra olika designer för statiskt häftande dekaler, vi har t.ex. branschanpassade alternativ. Anpassa med ditt varumärke, som t.ex. din logotyp och webbadress. (Har du en egen form du vill använda? Ladda bara upp din grafik med vårt redigeringsverktyg.) Vi tar hand om resten och levererar snygga och professionella statiskt häftande dekaler, klara att användas. Dra av pappret på baksidan och applicera med hjälp av en monteringsskrapa, säljs separat.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign